Τελευταία Νέα

Μεγάλη επιτυχία και τα φετινά «Προποντίδεια» (φωτο)- Με δηλώσεις για τη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας άνοιξε τη γιορτή ο Παγώνης

Μία ξεχωριστή γιορτή που τα είχε όλα ήταν το διήμερο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της Καναπίτσας ,που για ακόμη μία φορά κατάφερε μία πετυχημένη διοργάνωση.

Την Κυριακή το βράδυ ο κόσμος διασκέδασε με …την ψυχή του στο χώρο της παιδικής χαράς στην Καναπίτσα. Τα μέλη του Συλλόγου φρόντισαν να είναι όλα στην εντέλεια. Σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά για όλους και βέβαια γλέντι μέχρι αργά με ζωντανή ορχήστρα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Ξεφτεράκη πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους που στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου δήλωσε ό,τι θα συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά όλοι, για να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά το Σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε δύο σημαντικά έργα μείζονος σημασίας για την πόλη μας, η αποπεράτωση των οποίων αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο.

«Αυτή την περιοχή όπως διαπιστώνετε όλοι σας προσπαθήσαμε να την ομορφύνουμε φτιάχνοντας μία παιδική χαρά, τη δεύτερη παιδική χαρά. Σε λίγο θα ολοκληρώσουμε και την πρώτη ενώ διαμορφώσαμε και ένα χώρο για εκδηλώσεις» είπε ο κ. Παγώνης και συνέχισε: «Μέσα στο επόμενο διάστημα θα τελειώσει και το μπάσκετ στην περιοχή και θα είναι η τελευταία χρονιά αυτή, που τους καλοκαιρινούς μήνες, η απορροή των ομβρίων γίνεται εδώ δίπλα στο Κουρέντι. Ήδη σχεδιάζουμε αυτό να μην επαναληφθεί άλλη χρονιά. Θα κάνουμε ένα τεχνικό έργο για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.

Ολοκληρώνεται στις 19 Σεπτέμβρη η διαδικασία των προτάσεων για την Δημοτική Αγορά

Σημαντική είναι η εξέλιξη για ένα θέμα που αποτελεί προσωπικό προεκλογικό στοίχημα για τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοίνωσε ότι καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση υποβολής των φακέλων των αρχιτεκτονικών προτάσεων για την Αγορά της Χαλκίδας,  όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η 19η Σεπτεμβρίου. Έχει ήδη βγει η προκήρυξη, με 124 αρχιτεκτονικά γραφεία να έχουν πάρει τα τεύχη δημοπράτησης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες θα τις επεξεργαστεί η Επιτροπή, η οποία έχει ήδη οριστεί για να βγάλει τα 3 βραβεία. Το πρώτο βραβείο μόλις οριστικοποιηθεί, θα ολοκληρώσει τα στατικά και τα ηλεκτρολογικά με θα παραδώσει τη μελέτη, έτσι ώστε να αναζητηθεί πηγή χρηματοδότησης, είτε από την Περιφέρεια, ή από το Δήμο μέσω δανείου ή με ίδιους πόρους. Στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί το έργο!

«Με όποιες ενστάσεις γίνουν, θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, να δημοπρατήσουμε  το έργο, να μπει ο εργολάβος» δήλωσε ο δήμαρχος στα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΕΙΑ και συνέχισε:  « Με επιμονή και πείσμα καταφέραμε μέσα στον ενάμισι αυτό χρόνο, να κάνουμε αυτό που δεν έγινε τα προηγούμενα 30. Γι’ αυτό θέλω να είστε σίγουροι ο,τι έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Σας θέλω όλους δίπλα μου!»

 prop14

Δυναμική η παρουσία του Δήμου Χαλκιδέων στα φετινα "ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΕΙΑ" με την παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη, του Αντιδημάρχου Βασίλη Τουχτίδη, του Προέδρου του Δ.Σ Γιώργου Γιαννούκου, του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Κεράτσα και βεβαια του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Παναγιώτη Καράβα

prop2

 

 prop15

Συνοδευόμενος απο τη σύζυγό του Σέβη πήγε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δ.Κ Χαλκίδας Παναγιωτης Καράβας

 

prop3

 

 prop8

Η Πρόεδρος Μαρία Ξεφτεράκη με το Δ.Σ του δυναμικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καναπίτσας που καταφεραν τη διοργάνωση μιας ακόμη πετυχημένης εκδήλωσης

prop7

 Πάντα χαμογελαστες η Προεδρίνα Μαρία Ξεφτεράκη με την μοναδική d.j Μπέτυ Λάππα, γραμματέα του Συλλόγου

 

 prop10

 Η Τοπική σύμβουλος Χαλκίδας Μαρία Παπανικολάου με την αδερφή της Ελεωνόρα και τη μητέρα της

prop11

 Με τον επιχειρηματία Αργύρη Μελέμη που κάνει τις εκδρομές του Συλλόγου, η Μπέτυ

prop12

prop4

 

 

prop5

Όλοι στο χορό...

 prop13

prop6

Ο Τοπικος Σύμβουλος Χαλκίδας Αλέκος Κουκουβίνος με τη σύζυγό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο την εκδήλωση

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 12:25

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr