Τελευταία Νέα

Ξεκαθάρισαν τη θέση τους και τα … βρήκαν Ζλακώνη-Μιτζιφίρη!

Τέρμα η κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών; Θα δείξει… Πάντως στη συνάντηση που είχαν για το πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα στο δημαρχείο, ξεκαθάρισαν τη στάση μεταξύ τους, με αφορμή τον «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ», την ομάδα μπάσκετ της Αρτάκης, που είναι Πρόεδρος η κα Μιτζιφίρη και η οποία προπονείται στο Κλειστό της Αρτάκης.

Αρχικά η κα Ζλακώνη εμφανώς ενοχλημένη για τις «επιθέσεις» που δέχεται από την κα Μιτζιφίρη στο Δημοτικό Συμβούλιο, της ξεκαθάρισε μπροστά στους εκπροσώπους όλων των αθλητικών συλλόγων της Αρτάκης πως σέβεται τη θέση της, και πως δεν έχει καμία διάθεση για αντιπαλότητες. Άλλωστε όπως της είπε βρισκόταν στην ίδια θέση,  όταν κι εκείνη για δικούς της λόγους είχε διαχωρίσει τη στάση επι Αναγνωστάκη.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που μισεί ή βάζει τρικλοποδιές. Δε θα το έκανα ούτε για τη συνάδελφο την κα Μιτζιφίρη, που είμαστε μαζί από όποια θέση και αν είμαστε. Άλλωστε στη θέση που είναι η κα Μιτζιφίρη, ήμουν εγώ επί Αναγνωστάκη. Για τους λόγους που εγώ πίστευα τότε για τους λόγους που εκείνη υποστηρίζει σήμερα. Εγώ εντολές δε δέχομαι από κανέναν. Εγώ αυτό που πιστεύω πως είναι σωστό και δίκαιο, αυτό θα κάνω» είπε η κα Ζλακώνη και συνέχισε απευθυνόμενη στην κα Μιτζιφίρη:

«Πες μου αν εγώ στο δημοτικό συμβούλιο έχω καταφερθεί ποτέ εναντίον σου. Και ας έχω προκληθεί. Δεν το έκανα και δεν το κάνω όμως γιατί έχω άλλο πιστεύω. Με αυτή την καλοπροαίρετη διάθεση από πλευράς ΔΟΑΠΠΕΧ, θέλω να βρούμε τις ώρες να λειτουργήσουν τα τμήματα γιατί είναι καλό για τα παιδιά».

Η κα Μιτζιφίρη απάντησε στη συνέχεια στην κα Ζλακώνη για τη συμπεριφορά απέναντί της  σε κάποιες από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. «Τις “παρατηρήσεις” που σας κάνω σε εισαγωγικά στο δημοτικό συμβούλιο, για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας σας, είναι μία άποψη διαφορετική και όχι υβριστική, που καλό είναι και να την αντέχουμε και να την ανεχόμαστε. Αυτό πιστεύω ο,τι είναι και η ομορφιά της δημοκρατίας».

Και κάπως έτσι, φαίνεται να κάνουν ανακωχή προς όφελος και των δυο. Ο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πήρε τις ώρες που ήθελε για προπόνηση στην Αρτάκη και η κα Μιτζιφίρη έδειξε ευχαριστημένη από τη συνεργασία της σε αυτή τη φάση με το ΔΟΑΠΠΕΧ και την Πρόεδρο Λίλιαν Ζλακώνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 14:04

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr