Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Καθαροσπόρης και… η «Παγώνιως Θεωρία»

«Η επιλογή να είμαι με τον Παγώνη έχει να κάνει με τον άνθρωπο και το χαρακτήρα του» δήλωσε στην συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης και συνέχισε: «Άσπρο-άσπρο, μαύρο – μαύρο ποτέ δεν υπήρχε γκρίζο με την έννοια τα στρογγυλοποιώ και κάνω τις καρδιές όλων. Απόδειξη αυτού είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε έργα τα οποία ήταν δημοπρατημένα και δεν ξεκινούσαν προεκλογικά για το πολιτικό κόστος».

Ο κ. Καθαροσπόρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την δημοτική αρχή η οποία όπως είπε είναι παρούσα στη συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου αποδεικνύοντας πόσο καταλαβαίνει και πόσο σέβεται τον εμπορικό κόσμο. «Το τρίπτυχο Αβάντων-Αγορά και σύνδεση με την Περιφέρεια που ενδιαφέρει όλους είναι το μεδούλι της προσπάθειας της δημοτικής αρχής» δήλωσε ο κ. Καθαροσπόρης.

Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στην Αγγελή Γοβιού: «Η Αγγελη Γοβιού έγινε. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παράπονα. Όμως σήμερα όποιος και αν πατάει την Αγγελή Γοβιού πάει γρήγορα στον Καράμπαμπα ή πάει γρήγορα στην Υψηλή Γέφυρα και κάνει τη δουλειά του. Και περπατάει και πεζός».

Αναφερόμενος στο θέμα της Αγοράς ο κ. Καθαροσπόρης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας δημοτικής αρχής επισημαίνοντας την «Παγώνιο Θεωρεία». «Η Παγώνιως Θεωρεία λέει το εξής: Κ. Υπουργέ εμείς δεν είμαστε ούτε αρχαιολόγοι, ούτε έχουμε τη γνώση του πως θα γίνει. Πέστε μας εσείς αυτό που βλέπετε πως το αξιολογείτε, πώς το αξιολογούν οι υπηρεσίες σας πώς να το φτιάξουμε» είπε ο κ. Καθαροσπόρης και συνεχίζει: «Μας υπέδειξαν οι υπηρεσίες και προχωρήσαμε. Σήμερα μετά το διαγωνισμό από τους 17 έχουμε τους τρεις πρώτους μελετητές που πήραν και βραβείο. Ο πρώτος που πήρε το βραβείο είναι ο πρώτος που από οφίτσιο παίρνει την μελέτη και μέσα στο 2018 θα έχει ανάδοχο. Αυτό μόνο καλά μπορεί να έχει για την πόλη.

Σε ότι αφορά στο κυκλοφοριακό ο κ. Καθαροσπόρης τόνισε ότι μέριμνα του δήμου είναι πως θα μπαίνει και πως θα βγαίνει ο κόσμος εύκολα στην πόλη. Να προσεγγίζει το κέντρο. Για 29 χρόνια μας παραχώρησαν τις αποθήκες του ΟΣΕ. Εκεί μπορεί να γίνει ένας συνεδριακός χώρος και βέβαια να αξιοποιηθεί και ο χώρος που μένει για παρκινγκ.

Παράλληλα ο κ. Καθαροσπόρης τόνισε την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Χαλκίδας από την Παρασκευή έως την Κυριακή ως δωρεάν χώρο στάθμευσης για τα οχήματα. « Γιατί δε δίνεται έτσι ώστε να είναι δέλεαρ με ματριξ από την πλευρά της Υψηλής Γέφυρας, της Αρτάκης, της Ανθηδώνας που θα βομβαρδίζουν για δωρεάν πάρκινγκ στο λιμάνι; Γιατί Βατικανό που λέγεται Λιμενικό από χρόνια δεν το αγγίζει κανένας, κάνει τζιζ» είπε ο κ. Καθαροσπόρης. 

Σχετικά Άρθρα