Τελευταία Νέα

«Καθαρός Ασωπός: Από την ιδέα στην πράξη» με ομιλητή τον Κώστα Μπακογιάννη- Εκδηλώσεις στο Σχηματάρι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου και την Τρίτη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στο Σχηματάρι, υπό την Αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:30 στον Προαύλιο χώρο του Κλειστού Γηπέδου Μπασκετ Σχηματαρίου και κορυφώνονται στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό με την ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη με θέμα «Για το σχέδιο "Καθαρός Ασωπός": Από την ιδέα στην πράξη».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα κλεισει με συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη, στον Προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου.

Με την εκδήλωση αυτή επισφραγίζονται οι προσπάθειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση και την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β', εκπρόσωποι της Κυβέρνησης καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

asopos

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 12:22

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr