Τελευταία Νέα

Παρέμβαση της Περιφέρειας για να μπει σήμανση στα σημεία «καρμανιόλα» στον Περιφερειακό Αλιβερίου

Δρόμος «καρμανιόλα» χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους του Αλιβερίου, ο Περιφερειακός που οδηγεί στη Νότια Εύβοια. Σε αρκετά σημεία ο δρόμος ελλοχεύει κινδύνους για τους οδηγούς ενώ δεν είναι και λίγα τα τροχαία ατυχήματα που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς στο δρόμο αυτό κυρίως στα σημεία όπου διασταυρώνεται.

Με αφορμή ένα ακόμη τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε μία διασταύρωση στον Περιφερειακό, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση με μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, ζητώντας από την Περιφέρεια να κάνει τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την οδική ασφάλεια των οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας.

Για το θέμα μίλησε στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός επισημαίνοντας με τη σειρά του την αναγκαιότητα των παρεμβάσεων αυτών.

«Πάλι και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μείνουμε στο γεγονός ότι πρόκειται για δρόμο εντός οικισμού με αρμοδιότητα του Δήμου αλλά θα πάμε ένα βήμα πιο πέρα.Πως μπορούμε σαν Περιφέρεια να βοηθήσουμε τοποθετώντας την κατάλληλη σήμανση έτσι ώστε να αποφευχθούν τα ατυχήματα στον Περιφερειακό του Αλιβερίου» είπε ο κ. Σπανός και συνέχισε: « Με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου για το θέμα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου όπως επίσης και ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδιόχος. Ήδη έχει δρομολογηθεί η επισκευή του φωτεινού σηματοδότη και η συμπλήρωση των διαφόρων σημείων, νομίζω είναι τέσσερα τα σημεία που διασταυρώνεται ο κεντρικός δρόμος, με τις κατάλληλες σημάνσεις STOP, με μεγαλύτερα σήματα σε πιο ευκρινείς και εμφανείς θέσεις».

Ωστόσο, αν και έχει περάσει αρκετός καιρός δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο συγκεκριμένο δρόμο.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr