Τελευταία Νέα

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στην Κύμη για τις μετατάξεις υπαλλήλων από την Ηλεκτρομηχανική Κύμης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου ζητά για την Πέμπτη ο Θωμάς

Μετά την ανακοίνωση του δήμου Κύμης-Αλιβερίου σχετικά με τις 5 μόνο μετατάξεις υπαλλήλων στο δήμο, που προτείνει η δημοτική αρχή, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς ζητά να συζητηθεί διεξεδικά το θέμα απορρόφησης στο δήμο όλων των εργαζομένων και όχι επιλεκτικά, την Πέμπτη 15 Ιουνίου καθώς η προθεσμία για πρόταση προς το αρμόδιο Υπουργείο λήγει την Παρασκευή 16 του μήνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                             14/6/2017

ΠΡΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. ΜΠΕΝΑΚΗ

 ΚΟΙΝ.  ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

ΘΕΜΑ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΜΕ ΘΕΜΑ

    «Μετατάξεις από την Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου»,

Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή:

  • Στις 31 Μαΐου 2017 με την εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ /50/οικ.17705 το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης κάλεσε τους φορείς του Δημοσίου και το Δήμο να αποστείλουν  αιτήματα για μεταφορά των απασχολούμενων υπαλλήλων της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης ΕΠΕ (ΗΜΚ), κατ’ εφαρμογή του αρ. 40 του ν. 4440/2016.   (ουσιαστικά τα αιτήματα έχουν καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 16/6/2017)
  • Οι πενήντα (50) απασχολούμενοι στην ΗΜΚ αγωνιούν για τη μελλοντική τους εργασιακή αποκατάσταση και στην πλειονότητά τους επιθυμούν την παραμονή τους στο Δήμο μας και όχι την μετανάστευσή τους.
  • Στο Δημοτικό συμβούλιο της 25ης Απριλίου 2017 είχε τεθεί το εν λόγω θέμα από το συνδυασμό μας και είχε ακολουθήσει και σχετικό έγγραφο την 27η Απριλίου και αναμέναμε συζήτηση-ενημέρωση επ΄ αυτού
  • Στις 12/6/2017 είδε το φως της δημοσιότητας ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Μπουραντά σε σχέση με πέντε (5)  προτεινόμενες από αυτόν  μετατάξεις από την Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ (ΗΜΚ) στον Δήμο Κύμης  Αλιβερίου.

Ζητάμε:

Την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 15/5/2017

Με μοναδικό θέμα:

«Μετατάξεις από την Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου»,

προκειμένου από κοινού να δώσουμε την προσφορότερη λύση για τους εργαζόμενους της ΗΜΚ, αλλά και να αποφευχθεί η ενδεχόμενη ερήμωση της περιοχής της Κύμης

Επίσης ζητάμε όπως το Δημοτικό Συμβούλιο να συγκληθεί στην Κύμη, προκειμένου να είναι εφικτή και η συμμετοχή των εργαζομένων της ΗΜΚ.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

                                             

        ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                               ΠΟΘΗΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

        ΜΠΑΤΣΑ ΑΡΕΤΗ                                                        ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

        ΝΤΟΥΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ                                                   ΒΛΑΧΟΣ ΤΑΣΟΣ

        ΜΕΞΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ                                                    ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

        ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr