Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετυχημένη δήμαρχος η Αλημπατέ παίρνει τα εύσημα ακόμα και από την αντιπολίτευση

Χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση «βαδίζει» ο δήμος Ερέτριας. Βελέντζας-Φατούσης στηρίζουν τη δήμαρχο Αμφιτρίτη Αλημπατέ, δίνοντας της τα εύσημα ακόμα και  δημόσια στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων.

Αναγνωρίζουν τις σοβαρές προσπάθειες που κάνει για να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του δήμου και  παρά τις τρικλοποδιές των γνωστών –αγνώστων που κατάντησαν πλέον γραφικοί, συνεχίζει δυναμικά να πετυχαίνει τους στόχους.

Εκτός από την μείζονα αντιπολίτευση που δίνει τα εύσημα, ούτε η ελάσσον έχει θέματα με τον τρόπο που η δήμαρχος χειρίζεται τα θέματα πλην πολύ λίγων εξαιρέσεων και βέβαια χωρίς να έχουν αντιπολιτευτική διάθεση. Συναινούν για το καλό του τόπου, όπως λένε..

 Μια γυναίκα, αεικίνητη, πολύπλευρη, μεθοδική και αποτελεσματική και πεισματάρα, η Αμφιτρίτη Αλημπατέ καθημερινά διεκδικεί έργα για το δήμο στα Υπουργεία. Παράλληλα, συνεργάζεται άψογα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και δικαίως είναι από τα «αγαπημένα παιδιά της αυτοδιοίκησης» του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Στηρίζει τις ενέργειές της και όλοι μαζί βάζουν τα θεμέλια για μεγάλες αλλαγές στο δήμο Ερέτριας.

Με τα καλύτερα να έρχονται σύντομα…

Σχετικά Άρθρα