Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξω απ΄το χορό …«χορεύει» και λέει πολλά τραγούδια ο κ. Θωμάς

Αν ήταν δήμαρχος και του ζητούσαν να δώσει τα αποθεματικά του δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος θα είχε κηρύξει επανάσταση ο πρώην δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς. Σήμερα με ελαφρά τη καρδία και χωρίς καν να αιτιολογεί με ποιο τρόπο διασφαλίζονται τα χρήματα των δημοτών αλλά και πως θα δουλέψει ο δήμος για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του αλλά και το προσωπικό τάσσεται υπέρ της πράξης Νομοθετικού χαρακτήρα με την οποία τα αποθεματικά των δήμων περνάνε στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Εμ κάποια στιγμή θα έπεφτε η «μάσκα» και θα τασσόταν προφανώς για τους δικούς του λόγους υπέρ της Κυβέρνησης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι προσπάθησε να είναι και υποψήφιος στις εκλογές, αν και δεν του βγήκε!

Απ’ έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέει και ίσως πει ακόμη περισσότερα μετά το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που διενεργούν έλεγχο στα οικονομικά του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

 Μόνο που κινδυνεύει να τον χορέψουν άλλοι στο ταψί (!) για την τρύπα που άφησε στη ΔΕΥΑΚΑ …. για τα έργα «φαντάσματα» που πλήρωσαν οι δημότες … για το οικονομικό χάος που άφησε στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και προτίμησε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να μη δώσει απαντήσεις! Εν αναμονή της ευαισθησίας που τον διακρίνει για τα χρήματα των δημοτών…