Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Μπακογιάννη-Σπανού με τον Υπουργό Οικονομίας στην Περιφέρεια

Την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας επισκέφθηκε πριν από λιγο ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου συνοδεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας. Συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό. Παρόντες στην συνάντηση και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Μπαντούνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έπεσαν πολλά θέματα με τον Περιφερειάρχη να εστιάζει στις μεγάλες ανάγκες για υποδομές στην  Εύβοια και κυρίως για τα μεγάλα έργα που αφορούν στο νομό, όπως είναι η παράκαμψη της Χαλκίδας και των Βασιλικών και η ολοκλήρωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

«Ενημερώσαμε τον Υπουργό για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που ήδη έχει αναπτύξει η Περιφέρεια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με στοιχεία που δείχνουν ότι οι προσπάθειές μας αποδίδουν» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης και συνέχισε: «Του μιλήσαμε όμως και για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην Εύβοια και για το σημαντικό για εμάς, θέμα της αποβιομηχάνισης της περιοχής. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε να είμαστε η Περιφέρεια που θα καταφέρει να βγει πρώτη από την οικονομική κρίση. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με ευχολόγια, αλλά με πράξη και πρωτοβουλίες που δίνουν ώθηση. Θέλουμε εμείς να συμπαρασύρουμε το κεντρικό κράτος να ξεκολλήσει από την γραφειοκρατία και τις αγκυλώσεις του και όχι το αντίστροφο».

Σχετικά Άρθρα