Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλωρίδου(σύζυγος Τριανταφυλλίδη): "Σας δηλώνουμε ότι δε έχουμε πάρει, δεν ζητήσαμε να πάρουμε και δε θα πάρουμε ένα ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας" δήλωσε η κα Φλωρίδου σχετικά με τις μελέτες για το 1ο Δημοτικό της Κύμης (ηχητικο)

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης- Αλιβερίου, παρουσιάστηκαν οι μελέτες προς έγκριση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης από τον μελετητή κ. Λίνο Τριανταφυλλίδη ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κύμης και το γραφείο του οποίου ασχολήθηκε όπως και ο ίδιος και η σύζυγός του κα Φλωρίδου δημόσια ανέφεραν ό,τι τις έκαναν αφιλοκερδώς.

Το ερώτημα που τέθηκε στη συνέχεια από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ντόβολη, αφορούσε την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στα Ψαχνά, όπου σε ερώτηση του Περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Κουλούρη, τόσο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός απάντησαν ό,τι η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά μελέτες για στο σχολείο ύψους 15.000€. (Αφορά αρχιτεκτονικά και στατικά ).

Ο κ. Κουλούρης είχε θέσει ακριβώς την ίδια ερώτηση για το αν οι μελέτες έχουν γίνει αφιλοκερδώς ή κάποια από αυτές πληρώνει και η Περιφέρεια. Και η απάντηση που πήρε ήταν ό,τι πληρώνει και η Περιφέρεια ένα ποσό.

Η κα Φλωρίδου, σύζυγος του κ. Τριανταφυλλίδη που εκπονήσαν όπως ανέφερε ο κ. Τριανταφυλλίδης αφιλοκερδώς τις μελέτες του σχολείου στην ερώτηση του κ. Ντόβολη στο δημοτικό συμβούλιο απάντησε:

«Σας δηλώνουμε ότι δε έχουμε πάρει, δεν ζητήσαμε να πάρουμε και δε θα  πάρουμε ένα ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», είπε η κα Φλωρίδου.

 Οι ερωτήσεις του κ. Ντόβολη και οι απαντήσεις της κας Φλωρίδου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 02:40

Σχετικά Άρθρα