Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στροφή Σπανού από δήμο Χαλκιδέων για Περιφέρεια;

Το ένα σενάριο διαδέχεται το άλλο σε ότι αφορά το που θα καταλήξει η «ηγετική» υποψηφιότητα του νυν Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανού. Το γεγονός ότι δεν έχει τη στήριξη που θα του έβγαζε μία πιθανή εκλογή στο δήμο Χαλκιδέων, όπως πριν από λίγο καιρό είχε γράψει το eviakosmos.gr, κάνει κάποιους να πιέζουν άνωθεν για να τον κατεβάσουν στην Περιφέρεια. Εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι ο Σίμος Κεδίκογλου όχι απλά δεν «καίγεται» για την Περιφέρεια αλλά θέλει να παραμείνει ως υποψήφιος βουλευτής και πάλι.

Στο άκουσμα της υποψηφιότητας Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια φαίνεται πως έτριβαν τα χέρια τους εκείνοι που ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι Περιφερειάρχες.

Θεωρώντας τον εύκολο αντίπαλο σε αντίθεση με το Σίμο Κεδίκογλου, που με ένα διαπαραταξιακο ψηφοδέλτιο θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να κερδίσει αυτή τη μάχη και να «φρενάρει» και κάποιες από τις υποψηφιότητες που ενδεχομένως να ετοιμάζονται για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει κόσμο από όλες τις παρατάξεις για την Περιφέρεια είναι αυτό του Σίμου Κεδίκογλου. Καθώς οι εθνικές εκλογές έχουν διαφορετικό "πολιτικό" χαρακτήρα από τις αυτοδιοικητικές….

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 18:13

Σχετικά Άρθρα