Τελευταία Νέα

«Ουρά» του Σίμου η Αγιοστρατίτη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ;

Το ακούσαμε και αυτό! Πληροφορία φέρει τον νυν βουλευτή της Ν.Δ Σίμο Κεδίκογλου να «προμοντάρει» λέει στο κόμμα την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη(προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ) για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Προκαλώντας βέβαια την έντονη αντίδραση ευβοέων νεοδημοκρατών που γνωρίζουν πολύ καλά τη σχέση του βουλευτή της Ν.Δ με την Πρόεδρο την οποία παίρνει μαζί του ακόμη και στις περιοδείες του στο Νομό.

Προσπαθεί σύμφωνα με πληροφορίες να της εξασφαλίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο προκειμένου να φύγει μία ώρα αρχύτερα λέει από το Επιμελητήριο της Εύβοιας και να αναλάβει ο Γιάννης Γεροντίτης.

Αρχής γενομένης από την Κάρυστο όπου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο βουλευτής συνοδευόμενος από την κα Αγιοστρατίτη, ο συνδυασμός της οποίας αξίζει να σημειωθεί ότι στις Επιμελητηριακές εκλογές «αποδεκατίστηκε» στην περιοχή. Δεν εξέλεξε καν σύμβουλο!

Ενώ, για την ίστορία, σε ότι αφορά το Εμπορικό Τμήμα στο οποίο «εκλέγεται» η κα Αγιοστρατίτη, στις τελευταίες επιμελητηριακές εκλογές κατάφερε μετά βίας να εκλέξει 2 συμβούλους! Και βέβαια, ο συνεπικεφαλής του ψηφοδελτίου έκανε τη διαφορά. Ο Γιάννης Γεροντίτης ,στο Τμήμα Υπηρεσιών που εκλέγεται έβγαλε 5 συμβούλους, «σώζοντας» στο παρά πέντε, το συνδυασμό!

Και αναρωτιέται κανείς αν όντως όλα αυτά αληθεύουν, ποια η δυναμική της Προέδρου για να «αξιώνει», όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί σε συζητήσεις που κάνει, μία θέση σε ένα ψηφοδέλτιο ενός κόμματος από το οποίο δεν προέρχεται καν;

Από την άλλη, πως θα πάρουν σοβαρά το βουλευτή της Ν.Δ τα στελέχη του και οι ψηφοφόροι του στο Νομό αν κάνει οποιαδήποτε ανάλογη κίνηση; Μετά από το «αντάρτικο» για την Περιφέρεια και αυτές τις κινήσεις, επιβεβαιώνονται πηγές της Ν.Δ που τον θέλουν να μην αξιοποιείται στο κόμμα μετά τις εκλογές…

Αυτή η κίνηση, θυμίζει ανάλογη κίνηση που είχε κάνει ο βουλευτής στο παρελθόν «χαρίζοντας» περίπου 1000 ψήφους για να έχει μία «αξιοπρεπή» παρουσία στις εκλογές σε «κολλητή» του που είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο και μία θέση σε φορέα για την οποία τον πέρασαν τότε από 40 κύματα…

Μήπως όμως θα πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο; Τα προβλήματα είναι πολλά και θα πρέπει όλοι εκείνοι που πολιτεύονται να σκέφτονται με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Όσο για τις υποψηφιότητες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έρθει η ώρα θα είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

IMG 0753

IMG 0860

43059901 2667682423457365 4614254026618306560 n

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 23:10

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr