bannerlive

Τελευταία Νέα

Αμπελιώτης σε Μπουραντά για τη «συνάντηση κορυφής»: «Τι να έρθω να κάνω εγώ για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ; Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ έχει πάψει να υφίσταται από την ώρα που εκλεγήκατε εσείς δήμαρχος!»

«Συνάντηση κορυφής» για το μέλλον της Συμπολιτείας πραγματοποιήθηκε την περ. Παρασκευή το βράδυ μεταξύ του δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου και κάποιων εκ των συμβούλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προκειμένου να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση ο δήμαρχος. Να δει αν του βγαίνουν τα κουκιά όπως λέει ο λαός για να συνεχίσει ως υποψήφιος για δήμαρχος και στις επερχόμενες εκλογές.

Και γιατί όχι θα έλεγε κανείς, αφού το πόρισμα των Εφετών για το κ. Θωμά τον θέτει σε αργία, γεγονός που ακόμα και αν "εκλεγόταν δήμαρχος" δεν θα μπορούσε εκ του Νόμου να ασκήσει τα καθήκοντά του. Κάτι που ο κόσμος δε γνωρίζει αλλά και οι άνθρωποι που θέλουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο και να κατέβουν στις εκλογές με τους Νέους Ορίζοντες δειλιάζουν στο γεγονός ότι ο φερόμενος ως υποψήφιος για δήμαρχος είναι υπόδικος για θέματα που αφορούν τα οικονομικά του δήμου επι θητείας του. Δυσκολεύεται πολύ να κάνει ψηφοδέλτιο…

Μία υπόθεση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης πλέον και «καθίζει στο σκαμνί» τον πρώην δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά για κακουργήματα. Αντιμέτωπος με ένα οικονομικό σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά την προηγούμενη θητεία του στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι μετά από αυτή την εξέλιξη η εκλογή Μπουραντά είναι δεδομένη και μάλιστα με τους συμβούλους που τον έβαλαν μπροστά στις προηγούμενες εκλογές να τον ακολουθούν για μία ακόμη θητεία.

Φαίνεται όμως πως τα παράπονα του κόσμου για την διοίκηση Μπουραντά τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, όπως επίσης και η στάση του δημάρχου (άφαντος στον κόσμο 4χρόνια) τους «όπλισε» απλά με υπομονή να φτάσουν μέχρι το τέλος της θητείας μαζί του, γιατί το οφείλουν στους δημότες που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε στη «συνάντηση κορυφής»… Στήριξη ναι! Υποψηφιότητες ελάχιστες! Πολλοί από τους παραβρισκόμενους, έτοιμοι να χαράξουν πορεία γι’ αλλού και βέβαια ο κ. Μπουραντάς σε τροχιά αναζητήσεων νέων προσώπων που θα προσπαθήσει να πείσει για να στελεχώσει ψηφοδέλτιο.

Γι’ αυτό άλλωστε εκδόθηκε ένα απλό-λιτό δελτίο τύπου στο οποίο θα μπορούσε κανείς να αναφέρει πως θα ήταν πειστικότατο ως προς την «δυναμική» που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω τη δεδομένη στιγμή, οι Μπουραντικοί, να υπάρχει δέσμευση με υπογραφή υποψηφιοτήτων από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους.

Διότι, αξίζει να αναφερθεί πως σημειώθηκαν και ηχηρές απουσίες όπως εκείνη του Βαγγέλη Αμπελιώτη που λίγους μήνες πριν από τις εκλογές δε διστάζει δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στα Κριεζά να ανακοινώσει ότι δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση γιατί δεν επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφιος. Με Μπουραντά μόνο; Θα δείξει…

«Δήμαρχε, κάνατε και μία συγκέντρωση για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ 4 χρόνια την έχετε ξεχάσει. Την ξαναθυμηθήκατε τώρα…» είπε δημόσια ο Βαγγέλης Αμπελιώτης, απευθυνόμενος στο δήμαρχο Θανάση Μπουραντά, ο οποίος του απάντησε: «Τώρα θα το βάλεις θέμα εδώ να τα πούμε; Ανακατεύεις πράγματα…» προκαλώντας την αντίδραση μόνο του Αντιδημάρχου Δ.Ε Κονιστρών Δημήτρη Μούντριχα.

Ο κ. Αμπελιώτης στη συνέχεια είπε: «Δε θέλετε να μιλήσουμε για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ποτέ δε δείξατε αυτή τη διάθεση». Με τον Θανάση Μπουραντά να απαντά: «Ας ερχόσουνα Βαγγέλη να τα πούμε…» για να πάρει μια «πληρωμένη απάντηση» ο δήμαρχος από τον κ. Αμπελιώτη:

«Εγώ δε θα είμαι υποψήφιος. Εσείς θα είστε υποψήφιοι…Τι να έρθω να κάνω εγώ για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ; Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ έχει πάψει να υφίσταται από την ώρα που εκλεγήκατε εσείς, δήμαρχος!»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 00:39

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr