Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Τετάρτη η σύσκεψη στελεχων της Ν.Δ στη ΝΟΔΕ

Την Τετάρτη 03/06/2015 και ώρα 8.00μμ στα γραφεία της ΝΟΔΕ, Βενιζέλου 47 στη Χαλκίδα , θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του  κ. Μπακογιάννη Νικόλαου , Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26/05/2015 ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευβοίας Απόστολος Βαρδακώστας έγινε δεκτός από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για το θέμα που είχε προκύψει με την υποβολή της παραίτησης του απο τη θέση του Προέδρου. Σήμερα η ΝΟΔΕ εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει:

Στα πλαίσια των επαφών που εχει ξεκινήσει ο πρόεδρος κ. Αντώνης Σαμαράς με στόχο την συμβολή της παράταξης για την έξοδο της χώρας από την πολιτική και οικονομική κρίση που την μαστίζει.Στην συνάντηση τους αυτή συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ποιοτική αναβάθμιση της κομματικής οργάνωσης στο νομό, την δραστηριοποίηση των μελών της ΝΟΔΕ και την συστράτευση των οπαδών της  μεγάλης φιλεύθερης παράταξης.Παράλληλα δώθηκαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο κ. Βαρδακώστα για τους λόγους της παραίτησης του, που ειχε υποβάλλει, οι οποίοι δεν ειχαν καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία. Ο αρχηγός κ.Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε τις εξηγήσεις του, όχι όμως και την παραίτηση του και αξίωσε να παραμείνει στην θέση του και να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 19:41