Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Σκύρου με τη ΜΚΟ Griechenlandhilfe στο πλευρό των ασθενών και των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης και Σκυρου- Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Μία κίνηση ανθρωπιάς από το δήμο Σκύρου πραγματοποιήθηκε χτες από το Δήμο της Σκύρου σε συνεργασία με την ΜΚΟ Griechenlandhilfe που πρόσφεραν στα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Σκύρου και Κύμης δωρεάν υγειονομικό υλικό για τους ασθενείς και νοσοκομειακά υποδήματα για το προσωπικό. Παραβρέθηκε στην παράδοση των προϊόντων.

«Μια μεγάλη ευθύνη των δήμων είναι να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Η κοινωνική αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας ήταν, είναι και θα είναι το κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. Και γι αυτό ο δήμος Σκύρου έχοντας διαμορφώσει μία αγαστή συνεργασία με τη ΜΚΟ Griechenlandhilfe και το Δήμο Νίκαιας –Αγ. Ιωάννη Ρέντη, παρέδωσε δωρεάν υγειονομικό υλικό και νοσοκομειακά υποδήματα στους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν τη μάχη για μία αξιοπρεπή δημόσια υγεία. Δηλαδή, το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Εύβοιας» δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 14:17

Σχετικά Άρθρα