Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αποστασιοποιήθηκε» το ζεύγος Αγγελόπουλου από τους Μπουραντικούς…

Άρωμα εκλογών μύριζε, όπως σχολιάστηκε από τους παρόντες, η παρουσία των αντιδημάρχων και εκλεγμένων με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ που δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους όλα αυτά τα χρόνια στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου στην Κύμη το Σάββατο το βράδυ. Αν και ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν κάνει εμφάνιση στην εκδήλωση, φέτος αποφάσισαν να ενισχύσουν την υποψηφιότητα Μπουραντά εμφανιζόμενοι για μια φορά …«ενωμένοι».

Την ίδια ώρα όμως, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν στην αίθουσα καθώς ο δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και πρώην Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τη στάση του διαχώριζε μάλλον και τη θέση του.

Κάθε χρόνο τιμά οικογενειακώς τη συγκεκριμένη γιορτή. Είναι πάντα δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο και επειδή βάζει την αξιοπρέπεια του πάνω από όλους και από όλα δε δέχτηκε για ψηφοθηρικούς λόγους να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους Μπουραντικούς καθώς δεν έχει δηλώσει υποψήφιος και πάλι μαζί τους…

Έκατσε σε άλλο τραπέζι με την οικογένεια του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες καθώς με τίποτα δε θα χρησιμοποιούσε την παρουσία του σε μία τέτοια εκδήλωση για πολιτικούς σκοπούς. Και γι’ αυτό κερδίζει όλο και περισσότερο στις καρδιές των δημοτών.

Άλλωστε, επι 4 χρόνια άντεξε όλο αυτό που γινόταν και αθόρυβα παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα μέχρι τη λήξη της θητείας του γιατί το χρωστάει στον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε με την ψήφο του.

Σχετικά Άρθρα