Τελευταία Νέα

Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Γιάννη Ελαιοτριβάρη η Μαρία Σκούρα και ο Βαγγέλης Πεταχτής…

Τους συνδέουν δεσμοί συγγενείας την Μαρία Σκούρα και τον γιατρό Βαγγέλη Πεταχτή με τον υποψήφιο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Γιάννη Ελαιοτριβάρη. Τίμησε με την παρουσία του το Σάββατο το βράδυ την κοπή της πίτας της ΒΙΟΚΙΝΗΣΗΣ με τη Μαρία Σκούρα να έχει την τιμητική της. Πετυχημένη επιχειρηματίας συνεχίζει πλέον δυναμικά και στην Κάρυστο. Και ήταν όλοι εκεί για να της ευχηθούν τα καλύτερα. Ανάμεσα τους και ο γνωστός «γιατρός της καρδιά μας» Βαγγέλης Πεταχτής με την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας και επιστήθια φίλη της Κρυσταλία Καλαχάνη και τη σύζυγο του κ. Πεταχτή, Τζένη  Χατζή.

Σκούρα και Πεταχτής τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Γιάννη Ελαιοτριβάρη γνωρίζοντας το ήθος αλλά και την διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια ως ένας πετυχημένος αντιδήμαρχος που έκανε έργο στο δήμο που υπηρέτησε.

Και βέβαια όπως λένε και οι φίλοι τους οι Αλιβεριώτες καιρός ήταν να έρθει κάποιος να δει ανάπτυξη και αυτός ο τόπος. Το Αλιβέρι «αγκάλιασε» το Γιάννη Ελαιοτριβάρη, ο οποίος τις επόμενες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει και τους πρώτους υποψηφίους…

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 22:44

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr