Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από το Δήμο στην Περιφέρεια στο πλευρό του Φάνη Σπανού ο γιατρός Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στην αγκαλιά του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας ο γνωστός καρδιολόγος που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ευχάριστη έκπληξη για όσους γνωρίζουν το ήθος του και τη μόρφωσή του. Ένας άνθρωπος που όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, αδικήθηκε στο μεγαλύτερο βαθμό από τον Θανάση Μπουραντά όλα αυτά τα χρόνια. Έδωσε πραγματική μάχη και για τα θέματα του Νομικού Προσώπου του Δήμου και για θέματα της Κύμης και του δήμου γενικότερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ως γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ινστιτούτο Παπανικολάου που κάποιοι όμως φρόντισαν να μην μπει στο Δ.Σ. Έτσι αξιοποιούν τους συνεργάτες τους…

Παρόλα τα θέματα που μπορεί να είχε όμως, ποτέ δεν βγήκε να επιρρίψει ευθύνες σε κανένα. Τα γνωρίζει η τοπική κοινωνία εκ των έσω…Το «τσουνάμι» που έφερε με την αλλαγή καταστατικού ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς δεν τον βρήκε σύμφωνο. Είχε ήδη διαχωρίσει τη θέση του. Και πώς να συναινέσει άλλωστε ένας γιατρός με μεταπτυχιακά και διδακτορικά στην αποπομπή της οικογένειας και των συναδέλφων του γιατρών από το Δ.Σ του Ινστιτούτου;

Η επόμενη μέρα τον έβρισκε στο πλευρό του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ο οποίος έχει αντιληφθεί τις ικανότητες του και σε ανθρώπινο και σε πανεπιστημιακό επίπεδο και τον θέλει δίπλα του. Ένα είναι το σίγουρο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα αξιοποιηθεί από τον ίδιο μετά τις εκλογές. Γιατί τέτοιους ανθρώπους με επιστημονική και όχι μόνο κατάρτιση θέλει η αυτοδιοίκηση.

Και βέβαια σε κάθε του κίνηση έχει δίπλα τη σύζυγό του Βλασία Σπύρου που τον στηρίζει και τα παιδιά του να του δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη να ασχοληθεί με τα κοινά. Η μεγάλη αγάπη που έχει για όλα τα παιδιά του έδωσαν την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να ενεργεί προς όφελός τους σε συνεργασία με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Βοηθάει πάντα αθόρυβα τον συνάνθρωπο και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Όσοι τον γνωρίζουν χαρακτήρισαν ιδανική, στην παρούσα φάση, την κίνηση του αυτή δηλώνοντας παράλληλα πως είναι δίπλα του και θα τον στηρίξουν.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

«Γνωρίζω το Φάνη Σπανό ως ένα πρόσωπο εξαιρετικής εντιμότητας, απλότητας και δημιουργικότητας. Αποτελεί τιμή προς το πρόσωπό μου η συμμετοχή μου στην ομάδα του Φάνη Σπανού. Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας, ώστε να υπηρετήσουμε τις αξίες αυτές και να συνεχίσουμε το έργο που έχει ήδη γίνει. Με γνώμονα την επαγγελματική μου ευσυνειδησία, την προσήλωσή μου στον άνθρωπο και την αγάπη μου για την επιστήμη που διακονώ, θεωρώ τον εαυτό μου οργανικό μέρος της τοπικής κοινωνίας, αυτόχθονα και συναισθηματικά γηγενή. Η αγάπη μου για τον τόπο μας με κατέστησε κοινωνό όχι μόνο των ιδιωτικών προβλημάτων της στενής επαγγελματικής μου ιδιότητας, αλλά και του καθημερινού παλμού, σφυρηλατώντας με με ζήλο και ενδιαφέρον για βάθεμα και πλάτεμα της μεταξύ μας σχέσης. Ευελπιστώ να με τιμήσετε με την ανάθεση περισσότερων ευθυνών στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές» δηλώνει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή μου πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως αγροτικός ιατρός στο Νοσοκομείο Κύμης και στο Περιφερειακό Ιατρείο της Βρύσης Κονιστρών. Κατόπιν ειδικεύτηκα στην Καρδιολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών. Ειδικευόμενος ακόμη στην Καρδιολογική κλινική ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με την έρευνα παράλληλα με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και τώρα πια έχω λάβει τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια απέκτησα, πέρα από την κρατική, και την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση για την πραγματοποίηση καρδιακών υπερηχογραφημάτων. Η συνεχής δίψα για περαιτέρω γνώσεις και πρόοδο με ώθησαν στην παρακολούθηση ενός νέου μεταπτυχιακού προγράμματος που οδηγεί στην ειδίκευση σε ιδιαίτερο κλάδο της Καρδιολογίας. Είμαι μόνιμος κάτοικος Ανδρονιάνων Κύμης μαζί με τη σύζυγό μου Βλασία Σπύρου και τα δύο μας παιδιά. Εργάζομαι ως ιδιώτης Καρδιολόγος συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ στην Κύμη και το Αυλωνάρι.

Η προσφορά στο συνάνθρωπο έχει κορυφαία θέση στη φιλοσοφία μου. Μια πρώτη εκδήλωση αυτής αποτέλεσε η εκλογή μου στη θέση του αντιπροέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Ανδρονιάνων-Δέντρων επί σειρά ετών και η συγγραφή ιατρικών άρθρων στην εφημερίδα του συλλόγου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί η προσφορά στα παιδιά μας μέσα από την πλούσια δράση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 2οΔημοτικό Σχολείο όπου προεδρεύω από τριετίας. Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε προ πενταετίας με τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης και την εκλογή μου ως Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας διετέλεσα και Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας και Άθλησης επί διετία.

Σχετικά Άρθρα