Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα κάνει την έκπληξη ο επιχειρηματίας Γιάννης Σταθόπουλος- Υποψήφιος με το Χρήστο Παγώνη;

Από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες του Νομού είναι ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Σταθόπουλος. «Ήρεμη δύναμη…» όπως τον αποκαλούν αφού έχει καταφέρει μέσα από αγώνες πολλών χρόνων να φτιάξει μία δυνατή οικογενειακή επιχείρηση και να χτίσει το πιο δυνατό όνομα στην αγορά της Εύβοιας. Ήρεμος, πάντα υπερασπιζόμενος μέσα από θέσεις κλειδιά το κοινό συμφέρον αποτέλεσε το «Μήλον της Έριδος» για τα ψηφοδέλτια των επικεφαλής των ψηφοδελτίων για τον Α και Β βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Και μάλλον ήρθε η ώρα εκτός από τα επιχειρηματικά να ασχοληθεί με τον α βαθμό Αυτοδιοίκησης. Οι προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι, με τον επιχειρηματία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr να δίνει οριστικά τα χέρια με τον νυν δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη.

Έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια και με την εμπειρία που διαθέτει και από το Επιμελητήριο, είναι σε θέση να αποφασίζει ποιος τον εκφράζει για να μπορέσει να συμπλεύσει μαζί του, προσφέροντας κι εκείνος με το δικό του τρόπο στον Καλλικρατικό Δήμο της Χαλκίδας.

Μία δυνατή υποψηφιότητα που έρχεται να προστεθεί στο team του Χρήστου Παγώνη ο οποίος κάνει πάντα στοχευμένες κινήσεις αναγνωρίζοντας την αξία ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα.

Για να δούμε…Θα δώσουν τα χέρια οι δύο άντρες «κουμπώνοντας» μία δυνατή συνεργασία;

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 13:44

Σχετικά Άρθρα