bannernew3

Τελευταία Νέα

Τρεις και ο …ΚΟΥΚΟΣ στη συγκέντρωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στο Πυργί- Παλεύει για να κάνει ψηφοδέλτιο ο Μπουραντάς

Δεν θύμιζε σε τίποτα την πρώτη συγκέντρωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ το 2014 στη Λαμπούσα, η συγκέντρωση που αυτή τη φορά επιλέχτηκε να γίνει στο Πυργί, την Κυριακή το μεσημέρι. Μεταξύ τους εναπομείναντες εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και νέοι υποψήφιοι προς το παρόν μετρημένοι στα δάχτυλα. Πέντε χρόνια ανυπαρξίας έργου με έναν δήμαρχο που οι δημότες ήξεραν μέσα από τις φωτογραφίες αφού δεν κυκλοφορούσε στον κόσμο.

Ούτε Υπουργεία επισκέφθηκε διεκδικώντας έργα για το δήμο, ούτε με την Περιφέρεια συνεργάστηκε λόγω προσωπικής κόντρας. Που δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στον τόπο στα χρόνια της Διοίκησης του Δήμου. Ο Θανάσης Μπουραντάς αναλώθηκε για το πώς θα στείλει στη φυλακή το Θωμά. Για να μην τον βρει μπροστά του σε αυτές τις εκλογές;

Έλα όμως που εκτός από το Θωμά έχει και άλλους υποψήφιους για δημάρχους στην περιοχή. Που «γέννησε» η ίδια η κοινωνία η οποία βρέθηκε σε αδιέξοδο. Αναμενόμενο…Και όμως ακόμα και σήμερα ως το μεγαλύτερο εχθρό του ο Μπουραντάς, το Θωμά βλέπει…

Παρακαλάνε οι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να βάλουν κόσμο στο ψηφοδέλτιο. Άλλοι λέει μπαίνουν από υποχρέωση (γράψε και κλάψε-αυτό και αν είναι πολιτική βούληση για προσφορά στον τόπο σου), κάποιοι άλλοι από ανάγκη για να συμπληρώσουν καθώς ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν θέλει ούτε να ακούσει για Μπουραντά και κάποιοι άλλοι γιατί κάπως έτσι τους βολεύει.

Υπάρχει δε  και η περίπτωση του «λαγού» που του έταξε τη δημαρχεία (τρομάρα του…). Με τον Κλεισθένη «λαγέ» δεν παίζει κάτι τέτοιο. Και συμφώνησε λέει το «καλό» του Μπουραντά ότι στα δύο χρόνια, αν βγει δήμαρχος (σε αυτό το δήμο;) θα του δώσει το δαχτυλίδι.

Αρκεί να βάλει πλάτη, να τρέξει να βρει υποψήφιους σα να κατέβαινε ο ίδιος και να τους «θυσιάσει», μήπως και βρεθεί ο ίδιος ουρανοκατέβατος στην καρέκλα του δημάρχου! Και την κατάπιε την καραμέλα ο «λαγός»…

Και μετά από όσα τα «παπαγαλάκια» του διέδιδαν και διαδίδουν εναντίον του Θωμά όλα αυτά τα χρόνια (μέχρι φυλακή θα τον είχαν κλείσει…) η παράταξη του Μπουραντά θα έπρεπε να κάνει περίπατο… Αντ’ αυτού σήμερα δύο μήνες πριν τις εκλογές «κυνηγάει» τους υποψήφιους με το «ντουφέκι»!

Και βέβαια, αντιλαμβάνεται κανείς πως όλες οι ενέργειες που έγιναν σε βάρος του πρώην δημάρχου για τον οποίο μόνο «χολή» στάζουν, χωρίς να έχουν κάνει την αυτοκριτική για το ανύπαρκτο έργο τους, έγιναν όπως όλα δείχνουν για να μην τον βρουν μπροστά τους σε αυτές τις εκλογές…

Ενώ την ίδια ώρα οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι Κύμης-Αλιβερίου δεν ασχολούνται καν με το θέμα του κ. Θωμά, σεβόμενοι την Ελληνική Δικαιοσύνη. Να θυμίσω την αθώωση του κ. Ντόβολη τον οποίο τα «τσακάλια» έστειλαν στο εδώλιο ενώ κάποιοι εξ αυτών προφανώς και γνώριζαν την ανάρτηση που υπήρχε στο ΔΥΑΓΕΙΑ αυτή με την οποία και αθωώθηκε; Να διασύρουν όμως κάποιοι ένα γιατρό για να «χτυπήσουν» πολιτικά το Θωμά που κερδίζει όλα τα δικαστήρια για την ώρα. (Ως προς τον ίδιο θα τον κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη..). Το άδικο όμως δεν το θέλει ο Θεός… Και η ζωή να ξέρουν κάποιοι ότι επιστρέφει συμπεριφορές. Και όταν καμιά φορά σκάβεις το λάκκο του άλλου μπορεί να πέσεις ο ίδιος μέσα (αυτά για την ιστορία).

Χωρίς, την ίδια ώρα που έλεγαν για το Θωμά, να εξηγούν στους δημότες τους λόγους που πριν από μερικά χρόνια ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς «ξεφτίλιζε» τον τότε Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά σε δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας του δημόσια την παραίτηση του γιατί όπως είπε ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στον ίδιο, θεσμικές δυσλειτουργίες και θεσμικές ανωμαλίες δεν τις αποδέχεται…

Την ίδια ώρα ο κ. Μπουραντάς του απαντούσε ότι δεν ανέχεται την κριτική!!!(Σχήμα οξύμωρο ως προς τη συμπεριφορά Μπουραντά ακόμα και σήμερα ο οποίος όπως έχει αντιληφθεί ο κόσμος δέχεται την κριτική, εεε;)

Και μετά από αυτά, να στοχοποιείσαι σα δημοσιογράφος γιατί δε δέχτηκες να παίξεις τα πολιτικά τους περίεργα παιχνίδια. Και αυτό να τους κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους. Επικροτώντας με τη στάση τους, τις πράξεις των έμμισθων συνεργατών τους που πληρώνονται με τα λεφτά των δημοτών για να κάνουν τους «αγράμματους δικηγόρους» του κ. Μπουραντά, αν κάποιος τολμήσει να του ασκήσει κριτική. Και να επιτίθονται στους δημοσιογράφους σε δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, με το δήμαρχο και τους παριστάμενους συμβούλους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, με τη στάση τους να επικροτούν μία άνανδρη πράξη που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των δημοτών.

Και αναρωτιέται κανείς μετά από όλα αυτά μέχρι που μπορεί να φτάσουν για να μην χάσουν την εξουσία;

Λες και δε βλέπουν το τσουνάμι που έρχεται… Ακόμη και η φωτογραφία με ευρυγωνιο φακό δεν τους «χαρίζει» την εικόνα της «υπεροχής» που θέλησαν να βγάλουν προς τα έξω.

Άραγε, αντιλαμβάνονται οι υποψήφιοι του Μπουραντά ότι αυτό το προφίλ του υποψηφίου που στηρίζουν είναι που τους αντιπροσωπεύει; Είναι ο λεγόμενος «πολιτικός τους καθρέφτης» απέναντι στον κόσμο που θα ζητήσουν την ψήφο του.

Όπως και να ‘χει, στο τέλος ξυρίζουν το «γαμπρό»… The game is over… όπως λένε οι δημότες για τη «ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 02:23

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr