Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θανάσης Ζεμπίλης στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm- Τι ανέφερε για τη σχέση του με την Έλενα Βάκα και τον Βασίλη Καθαροσπόρη- Πώς σχολιάζει τις εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης μετά και την ανάρτηση του eviakosmos.gr αλλά και άλλα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο τις τελευταίες μέρες που τον έφερναν να τα «βρίσκει» με τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων Βασίλη Καθαροσπόρη ενώ είχε από την αρχή ταχθεί στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βακα.

Ο κ. Ζεμπίλης ο οποίος αποτελεί και το πρόσωπο «φαβορί» για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό ξεκαθάρισε πως παραμένει στο πλευρό της Έλενας Βάκα γιατί προτάθηκε από το συνδυασμό του. Ξεκαθαρίζει ότι έχουν αποκατασταθεί εδώ και καιρό οι σχέσεις του με τον Βασίλη Καθαροσπόρη και πως εννοείται πως αν είναι στο δεύτερο γύρο, θα στηρίξει Νεοδημοκράτη στο Δήμο Χαλκιδέων ενώ δεν παρέλειψε και την στήριξη Βάκα –Καθαροσπόρη τη δεύτερη Κυριακή.

Σε ότι αφορά τη σχέση του με τον Χρήστο Παγώνη αναφέρει ότι δε θα στήριζε δήμαρχο ΠΑΣΟΚΟ παρόλο που έχουν ταχτεί μαζί του ο Γιάννης Μπάκας και η Ιωάννα Δαριβέρη προερχόμενοι από το συνδυασμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Παγώνης ωστόσο, δεν έχει χρίσμα από το ΚΙΝΑΛ ή από άλλο κόμμα.

«Σφυρίζει αδιάφορα» σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο κ. Ζεμπίλης στα όσα πρεσβεύει με εγκύκλιο ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος έχει επισημάνει μεταξύ άλλο στην εγκύκλιο που έχει αποστείλει στις 21 Μαρτίου σε όλες τις ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜ.ΤΟ:

«Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά το χώρο της Ν.Δ».

Ο Θανάσης Ζεμπίλης ξεκαθαρίζει τη θέση του σύμφωνα με την οποία κομματικοποιεί τις εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων, έχοντας αντίθετη άποψη με τον Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη. Θεωρώντας ότι θα πρέπει να στηριχτεί υποψήφιος Δήμαρχος της Ν.Δ. Ενώ όλοι μαζί οι Νεοδημοκράτες του Νομού στηρίζουν Φάνη Σπανό στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τη γραμμή του κόμματος.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν στο παρελθόν να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα.

Δίνει απαντήσεις γιατί δεν έδωσε το «δαχτυλίδι» στην Έλενα Βάκα ο ίδιος την κατάλληλη ώρα, συσπειρώνοντας το συνδυασμό και αποφεύγοντας ενδεχομένως την κάθοδο ως επικεφαλής συνδυασμών των κ.κ. Καθαροσπόρη και Μπάκα, ενδεχομένως να είχε αποφευχθεί και όλη αυτή η κατάσταση που έχει διχάσει τους Νεοδημοκράτες στο δήμο Χαλκιδέων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΜΠΙΛΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 22:38

Σχετικά Άρθρα