Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιάννης Λαλανίτης στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm: Το δελτίο τύπου του Προέδρου της ΝΟΔΕ για την κάθοδο της Βάκα στο δήμο Χαλκιδέων και η επιλογή του να είναι υποψήφιος με το δήμαρχο των έργων Χρήστο Παγώνη

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη για το Δήμο Χαλκιδέων είναι ο Γιάννης Λαλανίτης. Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων. Πρόσφατα, παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ και για πρώτη φορά μίλησε για όλους και για όλα, στην εκπομπή «τάδε έφη» με την δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, την Παρασκευή 19 Απριλίου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm.

Χείμαρρος όπως πάντα στο λόγο του, ο Γιάννης Λαλανίτης μίλησε για το ρόλο της ΝΟΔΕ Εύβοιας στις υποψηφιότητες για το δήμο της Χαλκίδας. Τον λόγο που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Τα όσα έγιναν παρασκηνιακά στη ΝΟΔΕ με τους Βασιλη Καθαροσπόρη και Γιάννη Μπάκα να γνωστοποιούν πως θέλουν να είναι υποψήφιοι στο δήμο, πριν την κα Βάκα Η υπογραφή του Προέδρου σε έγγραφο της ΝΟΔΕ που αφορούσε τη στήριξη της κας Βάκα για το δήμο της Χαλκίδας και τα «πολιτικά παιχνίδια».

Εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον κ. Παγώνη και όχι με κάποιον άλλον. Τέλος, αναφέρει το όραμα του για το δήμο Χαλκιδέων στο πλευρό του συνεχιστή των μεγάλων έργων που έγιναν στο δήμο τα τελευταία χρόνια, του Χρήστου του Παγώνη με τον οποίο και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΛΑΝΙΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 16:09

Σχετικά Άρθρα