Τελευταία Νέα

Στην Ανάβαση της Κύμης ο Κώστας Κωνσταντίνου – Έζησε συγκινητικές στιγμές…

Την ιστορική ανάβαση της Κύμης, με τις 52 στροφές παρακολούθησε σήμερα από τη θέση του θεατή πλέον ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο, Κώστας Κωνσταντίνου.

Έζησε συγκινητικές στιγμές καθώς εκείνος και ο πατέρας του Δημήτρης Κωνσταντίνου με καταγωγή από την περιοχή ήταν οι άνθρωποι που ξεκίνησαν αυτή την ανάβαση πριν από χρόνια ως λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Χρόνια ασχολούνται επαγγελματικά στο χώρο του αυτοκινήτου. Τους εμπιστεύθηκαν και σήμερα η Ανάβαση της Κύμης αποτελεί θεσμό για την περιοχή και για το Νομό, αφού συγκεντρώνει πλήθος κόσμου πάνω από 15 χρόνια.

Και βέβαια, ως οι άνθρωποι που έστησαν μαζί με την τότε δημοτική αρχή και τους φορείς την 1η Ανάβαση της Κύμης, επι σειρά ετών υπήρξαν και χορηγοί αυτής. Με τον υποψήφιο σήμερα Κώστα Κωνσταντίνου να συμμετέχει ως οδηγός αγώνων και να σημειώνει πολλές διακρίσεις επι σειρά ετών.

Αγαπά τον τόπο του και το αποδεικνύει εμπράκτως εδώ και χρόνια. Σήμερα ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε με τον Λιμενάρχη Κύμης Βαγγέλη Λάμπρου και τον Διοικητή του Π.Σ Κύμης Δημήτρη Δεμερούτη. Στο πλευρό του βέβαια τάσσονται οι φίλοι και οι γνωστοί του από την ευρύτερη περιοχή που επιβράβευσαν την κάθοδο του στις εκλογές με το συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr