Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρήστος Παγώνης: «Η εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι την ερχόμενη Κυριακή είναι κρίσιμη και ουσιαστική»

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μάϊου, όπου ο συνδυασμός του Χρήστου Παγώνη «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» μπαίνει στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για το Δήμο της Χαλκίδας, ο επικεφαλής του συνδυασμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

σας ευχαριστώ θερμά για την μεγάλη υποστήριξη σας στο πρόσωπο μου και τον συνδυασμό μας! Παρά την μεγάλη πολιτική πόλωση, ο συνδυασμός μας διεκδικεί εκ νέου και με αξιώσεις τη νέα θητεία της Δημοτικής Αρχής. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με την δική σας υποστήριξη.

Η εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι την ερχόμενη Κυριακή είναι κρίσιμη και ουσιαστική καθώς οφείλουμε να αναδείξουμε τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Χαλκιδέων, να αναζητήσουμε προγραμματικές συγκλίσεις και με μοναδικό άξονα την πραγματική ανάπτυξη του Δήμου μας και την ολοκλήρωση του σπουδαίου έργου που έχουμε ξεκινήσει να γυρίσουμε από κοινού οριστικά την σελίδα της υποβάθμισης, της εσωστρέφειας και του διαχρονικού εγκλωβισμού του τόπου μας σε λογικές χαμηλών προσδοκιών.

Αποδείξαμε οτι μπορούμε όλοι μαζί να στοχεύουμε ψηλά, να αντικρίζουμε ξανά το μέλλον μας με αισιοδοξία. Σε αυτό το δρόμο οφείλουμε να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαϊ 2019 15:41

Σχετικά Άρθρα