Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Θωμάς: «Μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούμε όλοι μας να αποδείξουμε εμπράκτως πλέον ότι προτάσσουμε το καλό του Δήμου μας»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού των Νέων Οριζόντων, υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο να γευτεί τη νίκη στο Β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη του και καλεί όλους να αποδείξουν εμπράκτως στο δημοτικό συμβούλιο ότι προτάσσουν το καλό του Δήμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας για την συμμετοχή, τη στήριξη και την συμπαράστασή τους. 
Ο συνδυασμός μας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» , έδωσε έναν ηθικό και έντιμο αγώνα με σεβασμό στην αβίαστη βούληση και στην ελευθερία επιλογής των πολιτών. 
Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδείξουμε αυτό που εκπροσωπούμε, για έναν Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε. Απόδειξη της υιοθέτησης του οράματος και του προγράμματός μας είναι ότι, οι πολίτες μας επιβράβευσαν για τον αγώνα μας αυτό και μας τίμησαν με το υψηλό ποσοστό του 49,1% . 
Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας καθώς και όλους τους συνεργάτες μου για τον ειλικρινή, έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που δώσανε, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που παρουσιάστηκε με σύνεση και σωφροσύνη. 
Θέλω να συγχαρώ τους εκλεγέντες συμβούλους όλων των συνδυασμών και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτοδιοικητική τους θητεία 
Μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούμε όλοι μας να αποδείξουμε εμπράκτως πλέον ότι προτάσσουμε το καλό του Δήμου μας. Ο Νόμος του «Κλεισθένη» επιτάσσει τη συνεργασία. Το υψηλό ποσοστό του 49,1 % που μας έδωσαν οι πολίτες του δήμου μας και οι 11 δημοτικοί μας σύμβουλοι θα το αξιοποιήσουν προς όφελος του τόπου. 
Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε για την ενότητα, ελπίζοντας ότι ο διχασμός, η διχόνοια, η εκδικητικότητα και η φιλονικία τελείωσαν την περασμένη Κυριακή. 
Εύχομαι η νέα θητεία να μας βρει όλους μας ενωμένους και δυνατούς, έτοιμους για να εργαστούμε και να συνεργαστούμε με ομοψυχία για το καλό του τόπου μας. 
Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα. Και σ’ αυτό τον αγώνα, όσο περισσότεροι ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τόσο το καλύτερο για το Δήμο. 
Το τέλος της εκλογικής διαδικασίας σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας τετραετίας για τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. 
Εύχομαι ολόψυχα αυτή να είναι γόνιμη και δημιουργική.
Κύμη 4-6-2019
Δημήτρης Γ. Θωμάς

Σχετικά Άρθρα