Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρδισε το μεγάλο στοίχημα ο Σίμος Κεδίκογλου- Τα εύσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις Περιφερειακές εκλογές

Ο Ευβοιώτης βουλευτής της Ν.Δ Σίμος Κεδίκογλου κέρδισε το μεγάλο στοίχημα σε αυτές τις εκλογές σε ότι αφορά την εκλογή του Φάνη Σπανού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε προτείνει το Σεπτέμβρη στο Σίμο Κεδίκογλου να είναι αυτός υποψήφιος Περιφερειάρχης, θεωρώντας πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να «βάψει» την Στερεά Ελλάδα, «γαλάζια».

Όταν εκείνος δεν θέλησε να αλλάξει ρότα γιατί είναι πεπεισμένος ότι η Εύβοια θα πρέπει επίσης να βαφτεί «γαλάζια» στις εθνικές εκλογές ζήτησε να παραμείνει «στρατιώτης» και πάντα ετοιμοπόλεμος για την «μητέρα των μαχών».

Στοχεύοντας σε μία γαλάζια Περιφέρεια στάθηκε στο πλευρό του Φάνη Σπανού και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος πρόταξε. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους. Η Περιφέρεια «βάφτηκε» γαλάζια!

Ιδιαίτερα ευτυχής, ο Πρόεδρος της Ν.Δ για το μεγάλο στοίχημα που αφορούσε το πρόσωπο του Φάνη Σπανού ο οποίος κατέβηκε υποψήφιος με το χρίσμα της Ν.Δ., το ίδιο βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες, ικανοποιημένος από αυτό το αποτέλεσμα τηλεφώνησε στο Σίμο Κεδίκογλου τον οποίο και συνεχάρη για την συμβολή του σε αυτή την μεγάλη νίκη. Επισημαίνοντας του, ό,τι τον θέλει το ίδιο δυνατό στην Εύβοια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές…

Σχετικά Άρθρα