Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Μαρκόπουλος: «Η πολιτική σας στηρίζει μόνο τα τραστ και όχι την Ελληνική μεσαία τάξη» - Με ποιους τρόπους στηρίζει το εισόδημα η Ν.Δ

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα το πρωί από το πάνελ ενημερωτικής εκπομπής στην ΕΡΤ ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει μόνο τα τραστ και όχι την ελληνική μεσαία τάξη. Ενώ αναφορικά με όσα έχουν ειπωθεί και γίνει σχετικά με το θέμα της NOVARTIS σημείωσε πως πρέπει να ζητήσουν συγνώμη.

«Είστε δολιοφθορείς της πολιτικής ζωής. Η μεσαία τάξη έχει λαμβάνειν από την ΝΔ.» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος και συνέχισε: " Χαίρομαι που η μεσαία τάξη μπαίνει στον πραγματικό διάλογο. Ισοπεδώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με υπερφορογογηση και υπερχρέωση. Η μεσαία τάξη θα εκτινάξει τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πίστεψε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και είναι η ίδια που τον εγκατέλειψε και τον καταβαράθρωσε.

Εμείς θα δώσουμε εισόδημα με τρεις τρόπους. Α) Θα μειώσουμε άμεσα φόρους και ΦΠΑ ώστε αν να περιμένει κάτι για να ξοδεύει και να κινηθεί η αγορά. Β)Θα δώσουμε αφορολόγητο 1000 ευρώ για κάθε παιδί και 2000 για κάθε νέα γέννηση. Γ) Θα ρυθμίσουμε τις τράπεζες ώστε να μπορούν να δανείσουν τους νέους μας να ξεκινήσουν μια δουλειά στην Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσουμε την διαρροή των παιδιών μας στην μετανάστευση. Το οφείλουμε…»

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 22:59

Σχετικά Άρθρα