Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Αντιδήμαρχο Κύμης Κατσαρή και Ανδρέου

Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχουν η Πρόεδρος του Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή με τον τοπικό σύμβουλο Νίκο Ανδρέου, για θέματα του χωριού.

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τους συνέλαβε την Παρασκευή το πρωί, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου με τον οποίο είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση, εκπροσωπώντας το συμβούλιο, προκειμένου να δρομολογηθούν μία σειρά από σοβαρά θέματα του χωριού.

Η υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου, θέμα που όπως όλα δείχνουν θα έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς αναμένουν ακόμα τη δέσμευση από πλευράς της Διεύθυνσης Α Βάθμιας Εκπαίδευσης ότι θα παραμείνει 6θέσιο.

Ο καθαρισμός των ρεμάτων, η αγροτική οδοποιία για να μπορεί ο κόσμος να πάει στα χωράφια του να μαζέψει ελιές, οι λάμπες, ήταν μερικά από τα θέματα που συζήτησαν και δόθηκαν οι σχετικές κατευθύνσεις.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Αντιδήμαρχος δηλώνει στο πλευρό της Προέδρου ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους… Αναγνωρίζει το έργο της μέχρι εδώ, όπως κι εκείνη τη βοήθεια του Αντιδημάρχου, φυσικά, όταν την έχει.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 14:08

Σχετικά Άρθρα

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr