Τελευταία Νέα

Δε μασάει ….η Προεδρίνα!

Απέδειξε ότι όσο και να προσπαθούν κάποιοι να τις βάλουν τρικλοποδιές εκείνη πάντα θα ξεγλιστράει και θα συνεχίζει να διεκδικεί πράγματα για τον Οξύλιθο. Ο λόγος για την Πρόεδρο Κλαίρη Κατσαρή η οποία έχει ήδη κάνει επαφές με την Περιφέρεια και τρέχει παράλληλα τα θέματα του δήμου παρά τα όσα εμπόδια προσπαθεί να τις βάλει ο αντιδήμαρχος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου ο οποίος συνεχίζει σύμφωνα με πληροφορίες να «απαξιεί» το Τοπικό Συμβούλιο στέλνοντας μηχανήματα ο ίδιος στον Οξύλιθο ενημερώνοντας μόνο τους δυο συμβούλους της Αντιπολίτευσης.

Προσπαθεί με τον τρόπο του να διχάσει την τοπική κοινωνία; Παρά τις επισκέψεις και τις δεσμεύσεις για συνεργασία και τα λόγια τα μεγάλα μπροστά στον κόσμο, εκείνος φέρεται να ακολουθεί μία άλλη τακτική που μόνο ομόνοια στο τοπικό συμβούλιο δε φέρνει. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της στάσης αυτής του Αντιδημάρχου έχει ήδη φτάσει στο Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά ενώ και δημότες από την περιοχή είναι έτοιμοι να κατέβουν στο δημαρχείο και να ζητήσουν από τον ίδιο τον δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος.

Δεν αποκλείεται αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή και με δεδομένο ότι έχουν ενημερωθεί και δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων το θέμα της «ασέβειας» που δείχνει ο Αντιδήμαρχος απέναντι σε ένα συμβούλιο που ο κόσμος έχει ψηφίσει, να φτάσει να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί αναγκαστικά θα πέσουν και οι μάσκες!

Οι τρεις σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Τοπικού Συμβουλίου, η κα Κατσαρή, ο κ. Ανδρέου και η κα Δημητρού έχουν στην πράξη πλέον αποδείξει ότι τρέχουν ο καθένας τις αρμοδιότητες του για το καλό του τόπου. Σε αυτό είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν οποιονδήποτε θελήσει να παίξει «πολιτικά παιχνιδάκια» σε μετεκλογική περίοδο.

Εκτός από τους συμβούλους πάντως στο τελευταίο συμβούλιο και πολλοί από τους παραβρισκόμενους καταδίκασαν την στάση των δύο συμβούλων κ.κ. Καρτελιά και Τριανταφύλλου που απαξίωσαν τη συνεδρίαση και δεν έμειναν ούτε να ακούσουν τις αρμοδιότητες που τους εκχωρήθηκαν. «Συνεχίστε μόνοι σας…» έλεγαν στους εναπομείναντες συμβούλους.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr