Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θανάσης Μπουραντάς στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm για την ΠΕΔ: «Συμμετέχω σε μία προσπάθεια αυτοδοικητικών ανεξάρτητα από το που ανήκει ο καθένας με γνώμονα το καλό του τόπου»

Για την κάθοδό του στις εκλογές της ΠΕΔ την Κυριακή και την διεκδίκηση της Προεδρίας του Δ.Σ μίλησε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς.

«Στο δήμο μας υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα. Είναι κάτι που πάντα με προβλημάτιζε. Την περασμένη φορά δεν είχα ασχοληθεί. » δήλωσε ο δήμαρχος και συνέχισε:

«Επειδή δημιουργήθηκαν κάποια θέματα και δημιουργήθηκε και ένα θέμα στην περιοχή και επειδή κάποιοι δε φέρονται καλά στο μεγάλο το Νομό και στο μεγάλο Δήμο και επειδή άρχισε να φαίνεται μία δυσαρέσκεια μεγάλη είπαμε πως πρέπει να κάνουμε όλοι μία μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και αρκετοί συνάδελφοι κατέληξαν πως χρειάζεται ένας παλιός με όποια εμπειρία διαθέτει για να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα και να φύγουμε μπροστά γιατί τα προβλήματα μας είναι πάρα πολλά».

Το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο όπως ανέφερε ο κ. Μπουραντάς είναι η διατήρηση της ενότητας και της ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ των δήμων και των στελεχών.

«Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια όλοι όπως μπορούμε. Αδικήθηκε η Περιφέρεια μας και η κρίση έδειξε πως η Εύβοια δεν ήταν σαν το Βόρειο Αιγαίο ή την Αττική που τελικά διατηρούνται σε κάποιο επίπεδο διαφορετικό. Η Εύβοια μετά την κρίση είναι όπως είναι όλες οι άλλες οι Περιφέρειες» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουραντάς.

Κατεβαίνει ανεξάρτητος και στηρίζεται από όλες τις παρατάξεις. «Είναι μία κίνηση ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης ανεξάρτητα από το που είναι ο καθένας από μας . Καθαρά αυτοδιοικητική προσπάθεια για το καλό του τόπου. Δεν θέλουμε καμία κόντρα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΣΤΟΞ ΕΥΡΙΠΟ 90FM

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 12:46

Σχετικά Άρθρα