Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος θα συγκριθεί μαζί του;

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς αποδεικνύει καθημερινά ότι ο ρόλος του αυτοδιοικητικού είναι όπως λέει ο λαός, παντός καιρού! Έτσι φρόντισε εκτός από την φαντασμαγορική, μαγική όπως χαρακτήρισαν την χθεσινοβραδινή νύχτα που άναψε το δέντρο στην Ιστιαία, σήμερα το πρωί να βρεθεί με τον αντιδήμαρχο και συνεργάτες του, στο Τελέθριο.

«Ανήσυχο νιάτο» ο δήμαρχος και φυσιολάτρης! Σε όποιο σημείο του Δήμου και αν βρεθεί έχει να κάνει και μία πρόταση. Και περιέγραψε το φανταστικό τοπίο στο Τελέθριο σήμερα το πρωί ως εξής: «Στα ορεινά μας τις Κυριακές τα χωριά μας ζωντανεύουν και το φθινόπωρο το Τελέθριο ντύνεται στα χρυσοκίτρινα.»

Κάνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όλους να το επισκεφθούν και να χαρούν όπως κάνει και ο ίδιος με τους συνεργάτες του, τη μαγεία της φύσης. «Πρόταση εναλλακτικής απόδρασης για τους επισκέπτες μας και σύνδεσης με τις ρίζες μας για όλους εμάς» όπως έγραψε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Στο πλευρό του ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Μισιρλής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βουτά Αντώνης Βάκος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Δαυίδ Σταματονικολός.

Γιατί ο δήμαρχος, εκτός του ότι ξέρει να διεκδικεί για τον τόπο του ως έμπειρος αυτοδιοικητικός πάνω απ΄ όλα ξέρει να τον προβάλλει με ένα μοναδικό τρόπο. Κάνει όπως λένε, κατάθεση ψυχής γιατί πολυ απλά αγαπά πολυ τον τόπο του...

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 14:54

Σχετικά Άρθρα