Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm για τις εντάσεις στο Τοπικό Συμβούλιο Οξυλίθου και τις αναρτήσεις με την Πρόεδρο στο Facebook

Με παρέμβαση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου στην εκπομπή «τάδε έφη…» και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm την Παρασκευή 6 Μαρτίου αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στο Τοπικό Συμβούλιο Οξυλίθου, τις εντάσεις και την «διαδικτυακή διαμάχη» που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και την Πρόεδρο Κλαίρη Κατσαρή, μέσω Facebook, η οποία άναψε τα αίματα όπως είπε ανάμεσα στην Πρόεδρο και τον Τοπικό Σύμβουλο Νίκο Ανδρέου ο οποίος καταφέρθηκε με απρεπείς εκφράσεις εναντίον της.

Ο κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε σε ανάρτηση της Προέδρου στο Facebook η οποία έλεγε ότι μπορούν να συνεχίσουν και χωρίς τον κ. Θεοδώρου αφού είχε προηγηθεί τηλεφώνημα μεταξύ τους και υπήρξε παρεξήγηση για ακόμα μία φορά για θέμα που αφορούσε το χωριό. «Ήταν μία απόφαση καθαρά δική της και όχι του συμβουλίου» επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος ο οποίος όμως στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι χωρίς να τη ρωτήσει στη συνεδρίαση αν εμμένει σε αυτή την θέση, ο ίδιος είπε στο συμβούλιο ότι δε συνεργάζεται με την Πρόεδρο.

Ο Αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι στο πλευρό των Οξυλιθιωτών και πως στον Οξύλιθο γίνεται έργο από τη Δημοτική Αρχή. Αναφέρθηκε στο περιστατικό που έγινε με το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Ανδρέου και την Πρόεδρο.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο που αφορά την αντικατάσταση των σωλήνων του νερού που αφορά την υδροδότηση της Κύμης (νέα ανάρτηση).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90fm

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:43

Σχετικά Άρθρα