Τελευταία Νέα

Τα εύσημα από τους δημότες σε Μαργέλη και προσωπικό του Δήμου για την άριστη λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην Κύμη

Λειτούργησε σήμερα 11 Απριλίου 2020 η Λαϊκή Αγορά της Κύμης και πλήθος κόσμου συνεχάρη το προσωπικό του Δήμου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλη για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και οργάνωσης που είχαν ληφθεί στο χώρο .

«Βέβαια όταν από τις τρεις πόρτες έκλεισαν οι δύο προκειμένου να υπάρχει απόλυτος έλεγχος των εισερχομένων, υπήρχε κάποια δυσανασχέτηση των παραγωγών, η αποφασιστική όμως θέση του Προέδρου επέβαλε την αρχική του θέση, ήτοι μία πόρτα ανοιχτή, όλοι γάντια μιας χρήσεως, τα οποία τα άφηναν φεύγοντας σε ειδικό χώρο και μέχρι πέντε άτομα εντός της Λαϊκής» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κύμης Άγγελος Μαργέλης ο οποίος παρακολούθησε από νωρίς το πρωί τη διαδικασία λειτουργίας της λαϊκής και συντόνιζε, φροντίζοντας με τους υπαλλήλους του δήμου Κύμης-Αλιβερίου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας δίνοντας μάσκες και γάντια στον κόσμο και τηρώντας τις αποστάσεις όπως προβλέπονται από την νομοθεσία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος, διατέθηκαν 400 γάντια καθώς τη λαϊκή επισκέφθηκαν περίπου 200 άτομα. Και επισημαίνει ότι με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσει η λαϊκή και το Μεγάλο Σάββατο.
 «Ευχαριστούμε θερμά τους Δημότες για την συμμόρφωσή τους με τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και τους παραγωγούς και εμπόρους για τη συνεργασία τους»

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, ο κόσμος που επισκέφθηκε τη λαϊκή αλλά και οι συμμετέχοντες πωλητές σε αυτή έμειναν ευχαριστημένοι από τον τρόπο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς στην Κύμη το Σάββατο το πρωί που έδιναν τα εύσημα στον Πρόεδρο, Άγγελο Μαργέλη και στους υπαλλήλους του δήμου, η συμβολή των οποίων είναι πολύ σημαντική.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr