Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάμεσα σε δήμο και Νοσοκομείο η Αντιδήμαρχος…

Αν και νέα στην Αυτοδιοίκηση, η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων Κάτια Μεγάλου έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα που σχετίζονται με τον τομέα της Υγείας στο δήμο διοργανώνοντας μέχρι τώρα μια σειρά από σημαντικές δράσεις.

Για εκείνη, η πολιτική δε γίνεται επάγγελμα… Ως γιατρός μπήκε στην Αυτοδιοίκηση και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει όσα περισσότερα στο συνάνθρωπο. Σεμνή, ταπεινή, χωρίς να βάζει τον εαυτό της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά την ιδιότητα της ως γιατρός έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά του κόσμου.

Η προσφορά της πολύτιμη! Και ως άνθρωπος και ως καρδιολόγος έχει αποδείξει ότι έχει μεγάλη καρδιά. Και αυτές τις Άγιες Μέρες βρέθηκε στο πλευρό όσων τη χρειάστηκαν. Εφημέρευε στο Νοσοκομείο παρέχοντας τις ιατρικές της υπηρεσίες ενώ είχε φροντίσει όλα όσα έπρεπε στο δήμο, για τα θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορονοϊού.

Ανάμεσα σε δήμο και Νοσοκομείο η Αντιδήμαρχος τα καταφέρνει άψογα. Και όπως λέει ο κόσμος για την Κάτια Μεγάλου έχει ανάγκη ο κόσμος από ανθρώπους σαν την Κάτια…

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 21:44

Σχετικά Άρθρα