Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Θεοδώρου στην Κύμη «σκοντάφτουν» στα έργα που γίνονται

Το επίπεδο όσων κατά τα άλλα μπορεί να κόπτονται για το καλό του τόπου τους φαίνεται μέσα από πράξεις που δεν μπορεί κανείς ουσιαστικά να τους καταλογίσει ευθέως αλλά που πλέον ανάλογες τακτικές φωτογραφίζουν για ακόμα μία φορά τους γνωστούς- άγνωστους που τρέφουν μίσος απέναντι στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου της Κύμης.

Μία σειρά παρεμβάσεων γίνεται τις τελευταίες μέρες από το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου στην Κύμη. Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου φρόντισε να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες στο δρόμο που και φέτος θα υποδεχθεί μία ανάβαση θεσμό, την ανάβαση της Κύμης.

Την ίδια ώρα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας. Δημοπρατείται το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης, γίνονται παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες με τους Προέδρους να έχουν άριστη συνεργασία μαζί του και να του δίνουν τα εύσημα.

Και μπορεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Αλέξανδρος Θεοδώρου σε ότι αφορά τις εργασίες στο Κλειστό αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προς τους αρμόδιους από τους οποίους ζητά τη χρηματοδότηση που απαιτείται για να μπορέσει να επισκευαστεί και να παραδοθεί στους νέους της περιοχής για να αθλούνται.

Εκεί που άλλοτε η δική του ομάδα ανέβαινε κατηγορίες και βέβαια έφτασε στην Α1, κάνοντας την Κύμη περήφανη για την προσφορά της στον αθλητισμό. Και πίσω από όλα αυτά είναι ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου. Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην τρέξει το θέμα των αθλητικών υποδομών για τον τόπο του.

Όπως ανέφερε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, η μελέτη για τη στήριξη του γηπέδου ποδοσφαίρου είναι έτοιμη και προχωρά ο φάκελος για χρηματοδότηση.

Και αυτά είναι κάποια από τα έργα που γίνονται στην Κύμη. Κάποιοι τα χαρακτήρισαν «έργα του κώλου Θεοδώρου» κάποιοι άλλοι, πιο ανοιχτόμυαλοι που δεν αισθάνονται απειλή την πορεία στην αυτοδιοίκηση του Αντιδημάρχου, έσπευσαν να τον συγχαρούν, να δώσουν τα εύσημα και να σταθούν αρωγοί στο πλευρό του για να γίνει έργο στον τόπο τους.

Είναι γνωστό άλλωστε σε όλους ότι χτυπάνε το δέντρο που κάνει καρπούς…Μόνο που όταν αυτοί αποδίδουν, είναι από μόνοι τους η ηχηρή απάντηση στους βωμολόχους και στους επικριτές του καναπέως!

Και σε αυτές τις πρακτικές ο Αντιδήμαρχος απαντά με έργα…

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 23:37

Σχετικά Άρθρα