Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου ο Μπαράκος- Τι ανταποδοτικά ζήτησαν για το Μηλάκι

Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου το Τοπικό Συμβούλιο Αλιβερίου στο οποίο παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιδήμαρχος έδωσε απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν από τον Πρόεδρο και τους συμβούλους για το Αλιβέρι και την ευρύτερη περιοχή.

Το τοπικό συμβούλιο ζήτησε από τον κ. Μπαράκο να φροντίσει η Δημοτική Αρχή να έρθει σε επαφή με τις εταιρίες που έχουν ήδη εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες στο δήμο και που στεγάζονται σε χώρο στο Μηλάκι, και να διεκδικήσουν ανταποδοτικά και για το Μηλάκι.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Παπαδιόχος μιλώντας πριν από λίγο αποκλειστικά για το eviakosmos.gr για το θέμα τόνισε ότι θα πρέπει το Μηλάκι να πάρει ανταποδοτικά από την αιολική ενέργεια καθώς έχουν εδώ και ένα χρόνο εγκαταστάσεις οι εταιρίες στο Μηλάκι και έχουν ήδη κάνει υπογειοποίηση καλωδίων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους σε ότι αφορά τις ανεμογεννήτριες που ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία σε διάφορες περιοχές του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες είδε θετικά την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου και δεσμεύτηκε να δει το θέμα άμεσα με το Δήμαρχο.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση έγινε κεκλεισμένων των θυρών τηρώντας όλα τα μέτρα covid 19.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 21:57

Σχετικά Άρθρα