Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδριάζει σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21.10.2020 και ώρα 19:00 η 15η Τακτική Συνεδρίαση έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, κάνοντας χρήση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. 1.Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών από την εκδήλωση Πλημμυρικών φαινομένων (Σχέδιο ΔΑΡΔΑΝΟΣ).
  2. 2.Λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών.
  3. 3.Λήψη απόφασης σχετικά με την κοπή δέντρων για τη λειτουργία παιδικής χαράς στη θέση Πλατάνα στην Κοινότητα Γυμνού.
  4. 4.Λήψη απόφασης περί κοπής και κλαδέματος ευκαλύπτων και πεύκων περιμετρικά των σχολείων. δ
  5. 5.Λήψη απόφασης για τον αποκλεισμό πρόσβασης πάνω από υφιστάμενο τεχνικό σε οδό εντός του οικισμού της Νέας Ερέτριας.
  6. 6.Λήψη απόφασης σχετικά με τη χορήγηση παράτασης άδειας εκτέλεσης τομής οδών έως 3011-2020 του υποέργου «Υπογειοποίηση Καλωδίων Ηλεκτροδότησης Χαμηλής Τάσης ΔΕΗ» της πράξης «Συνολική Βελτίωση και Ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Οικισμού Γυμνό.
  7. 7.Αποδοχή απόφασης ένταξης πράξης προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ερέτριας», συνολικού προϋπολογισμού 1.240,00€.
  8. 8.Υποβολή πρότασης στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2020, σύμφωνα με την Β’ πρόσκληση (Σεπτέμβριος 2020) του Πράσινου Ταμείου.
  9. 9.Λήψη απόφασης περί αποδοχής επιχορηγήσεων και 15ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
  10. 10.Λήψη απόφασης περί έγκρισης Έκθεσης Β’ Τριμήνου 2020 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
  11. 11.Λήψη απόφασης επί της συμβάσεως μίσθωσης για το δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στη δυτική είσοδο της Ερέτριας, μετά και την γνωμοδότηση του δικηγόρου κ. Γεωργίου Καρύδη.

Σχετικά Άρθρα