Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου αναλαμβάνει Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου μετά την παραίτηση της Μαρίας Σαμαρά-Μπότη

Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Κύμης – Αλιβερίου αναλαμβάνει μετά από πρόταση του δημάρχου Θανάση Μπουραντά, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, μετά την παραίτηση της Μαρίας Σαμαρά –Μπότη. 

Ο Αντιδήμαρχος είναι γνώστης των θεμάτων του Νομικού Προσώπου και γι’ αυτό αποτέλεσε πρώτη επιλογή του Δημάρχου. Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου να θυμίσουμε ότι και κατά το παρελθόν σε θέματα που αφορούσαν το Νομικό Πρόσωπο έχει συμβάλει ουσιαστικά στην επίλυση τους. Ο ίδιος δέχθηκε με χαρά την πρόταση του Δημάρχου και δεσμεύτηκε να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών τόσο του ίδιου, όσο και των δημοτών καθώς τα θέματα που απασχολούν το συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα.

«Είναι μια πρόταση που μου έγινε και την αποδέχθηκα με χαρά. Ευχαριστώ το δήμαρχο Θανάση Μπουραντά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Οι Διοικητικοί υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου είναι στην Κύμη. Είχαμε πάντα και έχουμε άριστη συνεργασία και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θα κάνουμε όλοι μαζί αυτά που πρέπει διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του προς όφελος των δημοτών» δήλωσε πριν από λίγο αποκλειστικά στο eviakosmos.gr, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου. Το θέμα θα έρθει στο επόμενο δημοτικο συμβούλιο προς ψήφιση. Αμέσως μετά θα αναλάβει ο κ. Θεοδώρου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr