Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λευτέρης Ραβιόλος: «Με την υπεύθυνη στάση μας «κλείνουμε την πόρτα» στον ιό και ατενίζουμε το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία»

«Με τη σημερινή απόφαση ο Νομός μας μπήκε στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου. Τώρα η ατομική ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά θα αποτελέσει το ανάχωμα απέναντι στον αόρατο εχθρό και θα μας επαναφέρει στην κανονικότητα. Η μάχη μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb o Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος μετά την ανακοίνωση του κ. Χαρδαλιά.

Ο Δήμαρχος αφού έκανε έκκληση στον κόσμο να είναι πιο προσεχτικός και να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας ανέφερε:

«Αντιλαμβάνομαι την κόπωση, το φόβο και την ανησυχία για το μέλλον αλλά η στιγμή που όλο αυτό θα είναι παρελθόν δεν αργεί. Συνεχίζουμε να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Με την υπεύθυνη στάση μας «κλείνουμε την πόρτα» στον ιό και ατενίζουμε το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο Δήμος Καρύστου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ομάδα Covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, πραγματοποιεί προληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον Covid-19 με τη χρήση rapid test το Σάββατο 13/02/21 στα παρακάτω σημεία :

1. Στο ιατρείο Νέων Στύρων στις 10:00 το πρωί

2. Στο ιατρείο Μαρμαρίου στις 10:00 το πρωί

3. Στην πλατεία Καρύστου , μέσα απο το αυτοκίνητο (drive through), στις 10:30 το πρωί.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε !»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 20:26

Σχετικά Άρθρα