Τελευταία Νέα

Μετά από ένα χρόνο επιστροφή Θωμά στα έδρανα του Δ.Σ Κύμης –Αλιβερίου

Επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στις συνεδριάσεις του Δ.Σ Κύμης-Αλιβερίου ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των Νέων Οριζόντων μετά την ευνοϊκή μεταρρύθμιση που πέρασε από τη Βουλή τον Απρίλιο, ο επικεφαλής των Νέων Οριζόντων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος είχε τεθεί σε αργία από την Αποκεντρωμένη διοίκηση από τις 21 Μαΐου 2020.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Θωμάς είναι κατηγορούμενος με βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών σε δίκη για αδικήματα που αφορούν την διοίκηση επι θητείας του στο δήμο, σε βαθμό κακουργήματος. Η δίκη μάλιστα έχει οριστεί να ξεκινήσει για τις 28 Σεπτεμβρίου μετά από αναβολές λόγω covid 19. Μια υπόθεση πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ενώ παράλληλα παραπέμπεται επίσης σε δίκη με βούλευμα για θέματα της ΔΕΥΑΚΑ όταν ήταν δήμαρχος Κύμης που ξεπερνά το 1.000.000€. Μετά την ψήφιση του νέου ευνοϊκού νόμου που αναφέρει μεταξύ άλλων αν κάποιος έχει τεθεί σε αργία και δεν έχει περιοριστικούς όρους ή έχουν αρθεί αυτοί, επιστρέφει κανονικά στο συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, ο Δημήτρης Θωμάς αφού ολοκληρώθηκε και η διαδικασία της ένστασης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κάνοντας χρήση του Νόμου, επιστρέφει από το σημερινό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, στις συνεδριάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαϊ 2021 14:09

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr