Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Τριανταφύλλου: «Η κα Κατσαρή πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποτε ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία ούτε των συνειδητοποιημένων πολίτων, πολύ περισσότερο την πλειοψηφία του τοπικού συμβουλίου του οποίου έχει δυστυχώς απωλέσει την εμπιστοσύνη του»

Ο Τοπικός Σύμβουλος Οξυλίθου Κώστας Τριανταφύλλου με επιστολή του στο eviakosmos.gr αναφέρεται στη συνεδρίαση δια περιφοράς του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου ορισμένο από την Πρόεδρο Κλαίρη Κατσαρή, για τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Ο κ. Τριανταφύλλου μεταξύ άλλων σχολιάζει τα όσα έγραψε η Πρόεδρος στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, όπως του μεταφέρθηκε, καθώς ο ίδιος δεν έχει λογαριασμό και έκρινε σκόπιμο ότι με την παρακάτω επιστολή θα πρέπει να ενημερώσει τους χωριανούς και να υπάρχει και η δική του τοποθέτηση στα όσα η Πρόεδρος τον αδικεί ή τον θίγει.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αφορά κυρίως διφορούμενα πρόσωπα, που αισθάνονται μειονεκτικά έναντι άλλων, μη έχοντας να επιδείξουν κάτι ουσιαστικό στην προσωπική η επαγγελματική τους διαδρομή, και προκειμένου να αντιστρέψουν αυτή την πραγματικότητα έχοντας δίψα για εξουσία, προσπαθούν καθημερινά και επιδιώκουν με κάθε τρόπο την προβολή τους, θέλοντας να φαίνονται επιτυχημένοι και αναγνωρίσιμοι, να αισθάνονται υπεροχή σε σχέση με τους άλλους και να μειώσουν με κάθε τρόπο όσους αισθάνονται ανταγωνιστές τους, με μοναδικό τους αυτό που τους χαρακτηρίζει το θράσος και το ψέμα.

Αναφέρομαι εν ολίγοις για την πρόεδρο της Κοινότητας Οξυλίθου κ Κλειώ Κατσαρή η οποία με πρόσχημα ότι έστειλα τις προτάσεις μου στο συμβούλιο που θα γινόταν δια περιφοράς εκτός χρόνου,( και αυτό γιατί υπήρξε ασάφεια στην πρόσκληση σχετικά με την ώρα του συμβουλίου στο οποίο αναγραφόταν η ημερομηνία και μόνο, και σε άλλη παράγραφο ότι οι απαντήσεις θα δίδονταν η στο προσωπικό της e mail η στην υπάλληλο της κοινότητας στο ΦΑΞ ώρες ωραρίου της 9-13.

Δεν ήξερα ότι και η κ Κατσαρή είχε το ίδιο ωράριο με την οχτάμηνη συμβασιούχο υπάλληλο, για τον ίδιο περιπλανήθηκε και ο σύμβουλος κ. Καρτελιάς ο οποίος έστειλε τις προτάσεις του μετά από μένα και η κ Κατσαρή τον χαρακτήρισε απόντα) βρήκε την ευκαιρία να γράψει για μένα αυτά που έγραψε στο fb Κατηγορώντας με, απομονώνοντας μια παράγραφο από τις προτάσεις μου από τις άλλες πέντε στο σύνολο, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό, να αλλοιώσει το περιεχόμενο των προτάσεων μου, και να με εκθέσει στους συμπατριώτες μου.

Θυμήθηκε δε και το έτος 2015 τότε που υπήρξε πρόταση της παράταξης της, δια της προέδρου Κήπων, για δημιουργία ΣΜΑ στις Κοκοινοεκλησιες Κήπων.

Ξέχασε όμως να αναφέρει γιατί δεν αντέδρασε κανένας, στην πρόταση αυτή που θα έφερνε   τον ΣΜΑ στα πόδια τους , ούτε ο πρόεδρος του Μονοδρύου, ούτε ο πρόεδρος του Ωρολογίου, ούτε ο πρόεδρος Ορίου, πολύ περισσότερο η ίδια, και ότι ανήκαν όλοι στην παράταξη του κυρίου Θωμά.

Ξέχασε βέβαια ότι παλαιότερα το 2012 η παράταξη της είχε προτείνει επίσημα τη δημιουργία ΣΜΑ σε παρακείμενο χώρο, διακόσια μέτρα προς το Μονόδρυ σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Γ Κόκκου.

Ξέχασε επίσης, ενώ ήταν απολύτως ενήμερη γιατί συμμετείχε σε όλα , ότι υπήρξε τέτοια πρόταση από την συναγωνίστρια της πρόεδρο των Κήπων, και δεν ενημέρωσε ούτε τους φορείς ούτε το τοπικό συμβούλιο Οξυλίθου, παρά μας ενημέρωσε όλους ο κ Κ Τσακλάνος.

Ξέχασε πάλι να μας ενημερώσει, ότι υπήρχε πρόταση ο ΣΜΑ να γίνει στη θέση που υπάρχει σήμερα το συνεργείο του Σταύρου   Βασιλείου,  μέσα στα όρια Οξυλίθου θέση την οποία απέρριψε, όταν όμως τέθηκε η πρόταση από την συνάδελφο της για τις Κοκινιεκλησιες δεν αντέδρασε γιατί ήταν έξω από τα όρια Οξυλίθου και δεν ενημέρωσε κανέναν ούτε το τοπικό συμβούλιο ούτε τους φορείς.

Αναφέρει ότι υπέγραψα μαζί με τον άλλο σύμβουλο του συνδυασμού της, να γίνει ο ΣΜΑ στις Κοκκινοκλησιες. Στην πραγματικότητα, αποδέχτηκα πρόταση που υπέβαλε ο άλλος σύμβουλος της παράταξης της, που δεν πρέπει να αναφέρω το όνομα του γιατί έφυγε από τη ζωή, να γίνει ο ΣΜΑ σε άλλο χώρο που θα πρότεινε η συνάδελφος της πρόεδρος των Κήπων, κάτι το οποίο ήταν σε διερεύνηση.

Πια ήταν η θέση της κ Κατσαρή μέχρι τότε, γιατί δεν ενημέρωνε το συμβούλιο και τους φορείς ποια ήταν η θέση του συνδυασμού της, πάρα όταν άλλαξε θέση ο κ Θωμάς μετα διαρρήγνυε τα ιμάτιά της.

Ξέχασε όμως πάλι να μας πει, την παραμονή του συμβουλίου, τι πήγε να κάνει στην Κύμη όπως έχω ξαναπεί με τον πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου των Κήπων.

Ο συνδυασμός με τον οποίο είχα εκλεγεί με επικεφαλής τον αείμνηστο Δήμαρχο Κονιστρών Δημήτρη Παπαναστασίου είχε από την αρχή ξεκάθαρη θέση στο θέμα των σκουπιδιών. Δημιουργία δυο ΣΜΑ έναν σε κάθε σκουπιδότοπο στην Κύμη και στο Αλιβέρι.

Αυτή ήταν αταλάντευτα και η δική μου θέση την οποία εξέφρασα δημόσια όπου χρειάστηκε σε συνελεύσεις σε όλα τα χωριά, τον Οξύλιθο τους Κήπους, Το Όριό, και αλλού, και την μετέφερα σε όλα τα μέλη της παράταξης μου, δεν κρύφτηκα όπως έκανε η ίδια πίσω από το δάκτυλο της.

Αντίθετα ο συνδυασμός της κ Κατσαρή άλλαζε θέση κάθε μέρα, όπως όλοι αλλάζουμε τα εσώρουχα μας, και έκανε άνω κάτω όλο το Δήμο και τα χωριά, κάτι που τους έγινε συνήθεια και που δεν μπορούν να αποβάλουν μέχρι σήμερα, όπως η κ Κατσαρή.

Αποχαιρετώντας την κ Κατσαρή οφείλω να της υπενθυμίσω ότι είναι χρέος μας, όλων των εκλεγμένων να ενώσουμε το Χωριό, δυστυχώς η ίδια έχει τη δυνατότητα μόνο να διχάζει, μέσα από το fb γιατί είναι το μόνο που έμαθε τόσα χρόνια, σε ότι αναλώνεται είναι βέβαιο και το έχει διαπιστώσει, έχει το ίδιο αποτελέσματα, σαν αυτό με το νερό πέρυσι, σαν αυτό με τα rapid test φέτος, πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποτε, ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία ούτε των συνειδητοποιημένων πολίτων, πολύ περισσότερο την πλειοψηφία του τοπικού συμβουλίου του οποίου έχει δυστυχώς απωλέσει την εμπιστοσύνη του.

Όσο για μένα, ότι και να γράφει στο fb απαξιώ να τα διαβάζω, μου ξίνισε ο τραχανάς, να σου το πω χωριάτικα, όσα ποιο πολλά γράφεις τόσο ποιο πολύ σε λυπάμαι.

Σου εύχομαι από καρδιάς υγεία, και πολύ κουράγιο στην μοναξιά σου.

                                     Σύμβουλος Κοινότητας Οξυλίθου

                                       Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 20:41

Σχετικά Άρθρα