Τελευταία Νέα

Δήμαρχος- Δύναμη ο Τσαπουρνιώτης!

Τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 15εκ ευρώ κατάφερε να εντάξει μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα «Τρίτσης» για χρηματοδότηση, ο δήμαρχος Μαντουδίου –Λίμνης –Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης. Εκτός από την ύδρευση της Λίμνης, έργο προϋπολογισμού 3,3εκ€ και την αποχέτευση των Ροβιών, έργο προϋπολογισμού 4,3 εκ € τα οποία εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Τρίτσης», ακόμα ένα μεγάλο έργο ύψους 7,5 εκ ευρω, που αφορά στην αποχέτευση της Αγίας Άννας, προστέθηκε και αυτό στο πρόγραμμα και εγκρίθηκε για χρηματοδότηση.

Ο δήμαρχος, που αποτελεί πρότυπο για πολλούς με τον τρόπο που λειτουργεί στην τοπική αυτοδιοίκηση Α βαθμού, έχει καταφέρει με τους αξιόλογους συνεργάτες του, μέσα σε 2 χρόνια, να κάνει αυτά που δεν έγιναν χρόνια πριν σε ένα δήμο ταλαιπωρημένο, με πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, δήμαρχος –δύναμη όπως τον αποκαλούν πλέον, καταφέρνει να συνεργάζεται άψογα με όλους, έχοντας κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα! Να είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Φερέγγυος, συνεπής και αξιόπιστος, είναι μερικά από τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την προσωπικότητα του. Αξιοσημείωτο, ότι πάρα πολλοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης «συστρατεύονται» μαζί του! Και συνεχίζει δυναμικά με τα καλύτερα για τους δημότες του και τον ίδιο να είναι μπροστά…

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 13:48

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr