bannernew5

Τελευταία Νέα

Δημήτρης Κωνσταντίνου: Με όραμα και σχέδιο για ανανέωση στη ΝΟΔΕ Εύβοιας διεκδικεί την θέση του Προέδρου- Ηθικός, έμπειρος και συναινετικός παραθέτει εξηγεί τους λόγους που έθεσε υποψηφιότητα

Έχοντας πάντα γνώμονα το καλό του τόπου, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κωνσταντίνου διεκδικεί για πρωτη φορά τη θέση του Προέδρου στην ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Εύβοιας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Κάνοντας ένα τίμιο αγώνα μοιράζεται μέσα από συνέντευξή του στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Εφη Ντίνη, στον EVRIPOS 90FM τις σκέψεις του και το όραμα του για την ανανέωση της ΝΟΔΕ και το ρόλο που θα ήθελε να διαδραματίσει μετά τις εκλογές.

Για μένα δεν αποτέλεσε έκπληξη το ότι κατεβαίνετε υποψήφιος στις εκλογές τις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας. Για πρώτη φορά θέτετε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ. Θα ήθελα όμως να πείτε, πως πήρατε την απόφαση να το κάνετε;

Τα τελευταία 3 χρόνια συμμετείχα στη ΝΟΔΕ ως υπεύθυνος παραγωγικών τομέων. Ασχολήθηκα με αρκετά προβλήματα που αφορούσαν την Εύβοια και κυρίως με τις επιχειρήσεις.

‘Ήθελα να έχει ένα θεσμικό ρόλο, για να μπορέσω να υποστηρίξω και τις προτάσεις μου και άλλα θέματα που υπάρχουν. Να έχω μεγαλύτερη ισχύ. Αρχικά, ήρθα σε επαφή με τον πρώην Πρόεδρο, τον Πέτρο τον Ποδάρα, αλλά και με τον Αποστόλη το Βαρδακώστα και μου επιβεβαίωσαν ότι δε θα συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Έτσι, το έθεσα στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είχαμε , ερώτηση σε όλους τους συναδέλφους αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται. Δεν πήρα καμία απάντηση και έτσι έθεσα υποψηφιότητα για την Προεδρία της ΝΟΔΕ.

Ζητάτε τώρα να σας ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος σας για μια πρώτη θητεία Προέδρου στη ΝΟΔΕ. Ποιοι είναι οι στόχοι που βάζετε γι’ αυτή την περίοδο κ. Κωνσταντίνου;

Οι στόχοι είναι και πολλοί και μεγάλοι. Καταρχήν θα ξεκινήσω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ, την αλλαγή του χώρου και ένα άτομο θα αναλάβει να παραλαμβάνει καθημερινά ότι έρχεται στη ΝΟΔΕ, e mail, επιστολή, το οποίο θα ιεραρχείται και θα φεύγει προς τους αρμόδιους για να μπορέσουμε να το λύσουμε.

Θα έχουμε άμεση συνεργασία με τις 8 ΔΗΜΤΟ. Άριστη επαφή προκειμένου να έχουμε άμεση επαφή για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Θα κάνουμε συναντήσεις με όλους τους φορείς, τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους όπως επίσης και με την Περιφέρεια, τους Δήμους, τα Επιμελητήρια, προκειμένου να συγκεντρώνουμε τα προβλήματα και να συζητάμε από κοινού για την επίλυση τους.

Να σημειώσω εδώ ότι έχω ήδη κάνει τρεις προτάσεις για τη Β. Εύβοια τις οποίες ο κ. Μπένος, τις χαρακτήρισε «διαμάντια».

Γίνεται παρέμβαση των βουλευτών της Εύβοιας της Ν.Δ σε όλη αυτή τη διαδικασία;

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι στο Επιμελητήριο και στις Ομοσπονδίες, δεν είχα καμία αντιπαράθεση με τους συναδέλφους μου. Πάντοτε ο λόγος μου ήταν συναινετικός. Σεβόμουν και την αντίθετη άποψη. Περνούσα τη δική μου άποψη, τοποθέτηση και με βάση αυτή ήθελα να με κρίνει ο κόσμος.

Αυτές οι εκλογές είναι εσωκομματικές, όσο και να μην το θέλουν, κάποιοι βουλευτές, τουλάχιστον τα στελέχη τους θα έχουν μία παρέμβαση, είτε εν αγνοία τους, είτε εν γνώσει τους. Δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Εγώ αυτό το σέβομαι, το ασπάζομαι όπως σέβομαι και τον αγώνα των συνυποψηφίων μου. Ο καθένας θα προτάξει αυτά που οραματίζεται και ο κόσμος θα επιλέξει.

Στις εκλογές της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, για την Προεδρεία της Διοικούσας Επιτροπής Περιφέρειας Εύβοιας, υπάρχουν τρεις υποψηφιότητες μαζί με τη δική σας. Γιατί ο κόσμος θα πρέπει να ψηφίσει το Δημήτρη Κωνσταντίνου;

Λίγο ως πολύ αναφερθήκαμε σ΄αυτό. Δραστηριοποιούμαι από το 1977 σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Έχω διατελέσει αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο και συμμετέχω εκεί γύρω στα 34χρόνια. Στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στον Εμπορικό Σύλλογο. Στην ΕΣΕΕ. Υπάρχουν πολλά θέματα, τα οποία έχω την εμπειρία να λύσω.

Ένα θα σας πω. Ότι όταν διετέλεσα εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου μέλος του Δ.Σ στο Λιμενικό Ταμείο πριν γίνει ο ΟΛΝΕ, ήταν δική μου πρόταση που άλλαξε η νομοθεσία και αντικαταστάθηκαν τα νάιλον από τα καταστήματα εστίασης, με τζάμια.

Δέχομαι κάθε πρόταση οποιουδήποτε πολίτη του Νομού, να τις καταγράψουμε και να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε στην επίλυση τους πιο γρήγορα. Σκοπός μας η ανάδειξη της Εύβοιας σε όλους τους τομείς προκειμένου να έχουμε μεγάλη διελευσιμότητα προς την Εύβοια.

Μην ξεχνάμε ότι η Εύβοια είναι το ωραιότερο Νησί στο Κέντρο της Ελλάδας, με πολλά πλεονεκτήματα. Είμαστε 30 λεπτά από την Αθήνα, 50 λεπτά από το Ελευθέριος Βενιζέλος και 6 λεπτά από τον άξονα Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Χρειάζονται κάποιες υποδομές. Κάποια πράγματα θα γίνουν . Σε συνεργασία και με τους βουλευτές του Νομού και όλων τω φορέων. Χρειάζεται δυναμική προσπάθεια. Όρεξη και διάθεση.

Κλείνοντας να αναφερθούμε λίγο που ψηφίζουμε στη Χαλκίδα;

Από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Είναι γύρω στις 2500 εγγεγραμμένα μέλη. Τους καλώ να έρθουν να ψηφίσουν. Είναι σημαντικό. Ηλεκτρονικά ψηφίζουν όσοι το έχουν δηλώσει μέχρι 15 Οκτωβρίου. Στις δια ζώσης ψηφοφορίες να πούμε ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας covid 19.

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ ΣΤΟΝ EVRIPOS 90FM

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 17:42

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr