Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις και ο κούκος… στη Νομαρχιακή της Ν.Δ σήμερα- Πέντε άτομα υποδέχθηκαν δυο Υφυπουργούς! Εκτεθειμένος ο Μάλλιος!

Δεν ήταν και το καλύτερο ποδαρικό για το νέο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Εύβοιας (ΝΟΔΕ)Παναγιώτη Μάλλιο, η σημερινή πρώτη επίσκεψη του Υφυπουργού παρα τω Πρωθυπουργό κ. Χρηστου Τριαντόπουλου και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμου Κεδίκογλου. Τρεις και ο Κούκος ήταν μαζεμένοι. Πέντε άνθρωποι όλοι κι όλοι υποδέχθηκαν τους Υφυπουργούς οι οποίοι έκαναν σημαντικές ανακοινώσεις για θέματα που αφορούν το Νομό γενικότερα και τη Β. Εύβοια ειδικότερα.

Δυστυχώς, η χειρότερη πρώτη για το νέο Πρόεδρο Παναγιώτη Μάλλιο που σε μία τέτοια επίσκεψη θα έπρεπε η Νομαρχιακή της Ν.Δ να δείξει τη δυναμική της! Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό, θα δυσκολευτεί να το μαζέψει. Θέμα οργάνωσης τελικά ή σχετικής απειρίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ ήταν ο Κεδίκογλου ο οποίος ενημερώθηκε μάλιστα για την επίσκεψη του κ. Τριαντόπουλου, τελευταία στιγμή, παραβρέθηκε στη συνάντηση.

Άφαντοι οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ αλλά και οι άλλοι δύο βουλευτές του Νομού. Δεν ήταν προσκεκλημένοι ή αγνόησαν την επίσκεψη Τριαντόπουλου; Μετά από όλα αυτά αναρωτιέται κανείς για το μέλλον αυτού του τόπου ή γιατί έχουν αρχίσει τα παρατράγουδα στη Ν.Δ.; Στη φάση που ο Νομός διεκδικεί όσα περισσότερα και με αφορμή και την καταστροφική πυρκαγιά στη Β. Εύβοια το περασμένο καλοκαίρι, αντί να είμαστε μια γροθιά για να πετύχουμε το στόχο, ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Τριαντόπουλος δεν έφυγε σήμερα από δω με τις καλύτερες εντυπώσεις…

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 21:38

Σχετικά Άρθρα