Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Παπαθωμά και τα κορίτσια της έκοψαν την πίτα –Τυχερός ο Γιάννης Περγαντάς

Ποδαρικό με το δεξί έκανε τόσο η Αντιπεριφερειάρχης της Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά όσο και τα κορίτσια- συνεργάτιδες που έχει στο γραφείο της, στο Περιφερειακό Μέγαρο της Βοιωτίας. Πλαισιωμένη από τα χαμογελαστά κορίτσια και έχοντας την τιμή να παραβρίσκεται ανάμεσα τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιωάννης Περγαντάς, έκοψαν την βασιλόπιτα. Και το φλουρί στον μοναδικό άντρα της παρέας!

Με την ευχή η χρονιά που διανύουμε να φέρει υγεία και προκοπή σε όλους. Ο Αντιπεριφερειάρχης χαρούμενος αφού ήταν περιστοιχισμένος από χαμογελαστές γυναίκες ευχήθηκε με τη σειρά του η Χρόνια αυτή να φέρει υγεία και δύναμη σε όλους και συνέχεια δυναμική στους ανθρώπους που επιτελούν έργο στην Περιφέρεια Στερεάς!

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια της Περιφερεακής Ενότητας Βοιωτίας της φωτογραφίας, αποτελούν την πιο δυνατή ομάδα της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, η οποία μόνο τύχη αισθάνεται που τις έχει δίπλα της. Κι εκείνες με τη σειρά τους αισθάνονται τυχερές ακόμα και αν δεν έχουν κερδίσει το φλουρί, όπως έγραψε η συνεργάτιδα της –δημοσιογράφος Χρύσα Βριώνη.

Ακόμα ένα πρόσωπο που αποτελεί το δεξί της χέρι, είναι ο δημοσιογράφος Λάμπρος Ρόδης, ο οποίος όμως λόγω προσωπικού-οικογενειακού κολλήματος, δεν μπόρεσε να είναι δίπλα τους σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 14:19

Σχετικά Άρθρα