Τελευταία Νέα

Βουλιάζει η βάρκα του Α. Γκλέτσου- Ανεξαρτητοποιήθηκαν δυο και ακολουθεί τσουνάμι!

Ένας, ένας πηδάει από τη βάρκα του Απόστολου Γκλέτσου μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις βαρύγδουπες δηλώσεις που αφορούν την υποψηφιότητα του και πάλι, ως Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Στερεάς. Ο ίδιος, σε συνέντευξη του ουσιαστικά «άδειασε» τους συνοδοιπόρους που είχε στον προηγούμενο προεκλογικό του αγώνα, εκλεγμένους ή μη. Η απόφαση του χωρίς να μοιραστεί μαζί τους τον επόμενο προεκλογικό αγώνα για την Στερεά, δημιούργησε τσουνάμι αντιδράσεων από το οποίο όπως φαίνεται η «ψαρόβαρκα» του Απόστολου Γκλέτσου, θαλασσοδέρνεται, βουλιάζοντας σιγά-σιγά.

Με αξιοπρέπεια δύο από τους περιφερειακούς του συμβούλους, σήμερα, και πριν τους πάρει και εκείνους η μπάλα για την επιλογή του επικεφαλής της παράταξής τους, ανεξαρτητοποιήθηκαν. Πρόκειται για τους Γεώργιο Πατσιούρα από την Εύβοια και Βασίλειο Σιαλμά από τη Φθιώτιδα, τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης των οποίων σας παρουσιάζουμε. Και οι δύο εξηγούν τους λόγους που τη δεδομένη στιγμή «πήδηξαν» από τη βάρκα του Απόστολού Γκλέτσου, για να σωθούν!

Στα … κομμάτια φαίνεται, μετα από όλα αυτά, ότι οδηγείται η Παράταξη του Απόστολου Γκλέτσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας, με τις οποίες καταφέρονταν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την Περιφερειακή Αρχή του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και παράλληλα «χρωμάτιζε», όσο ποτέ, τις θέσεις του με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Το κερασάκι στην τούρτα δε, ασφαλώς, ήταν οι δηλώσεις συμπάθειας στο πρόσωπο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου! Όλα αυτά μαζί… λίγα 24ωρα μετά, φέρνουν τσουνάμι ανατροπών στην Παράταξή του, με την ανεξαρτητοποίηση των κκ. Βασίλη Σιαλμά (Φθιώτιδα) και Γιώργου Πατσιούρα (από Εύβοια).

Όπως αναφέρουν στις επιστολές τους προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα, οι οποίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τόσο ο κ. Πατσιούλας αλλά και πολύ περισσότερο ο κ. Σιαλμάς παίρνουν αποστάσεις από τα λεγόμενά του και τραβούν τον δικό τους ανεξάρτητο δρόμο πλέον μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας.

Το ναυάγιο της παράταξης Απόστολου Γκλέτσου …μόλις ξεκίνησε! Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr και του ORCHOMENOS-PRESS, έρχεται τσουνάμι εξελίξεων….

 

epi1

epi2 n

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 15:13

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr