Τελευταία Νέα

Συνάντηση Αναγνωστάκη- Μπατζελή με το Σύνδεσμο Εστίασης Στερεάς Ελλάδας

Μετά από πρόσκληση του συνδέσμου εστίασης της Στερεάς Ελλάδας ο επικεφαλης της παράταξης «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης και η επικεφαής της Περιφερεικής παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά» Κατερίνα Μπατζελή, ενημερωθήκαν για τα ζητήματα της εστίασης.

«Συζητήσαμε τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου και την τραγική κατάσταση, που έχουν βρεθεί οι άνθρωποι της εστίασης, τα δυο τελευταία χρόνια με την πανδημία και τώρα με την ενεργειακή κρίση.

Είναι μαθηματικά βέβαιο πως αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης, ο κλάδος απειλείται με αφανισμό, όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποι των πέντε σωματείων της Στερεάς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος εστίασης του σωματείου Ξένιος Ζευς Εύβοιας, Βαστίλης Ευθυμίου, το μέλος Βασίλης Χαρίσης, ο πρόεδρος της Νέας εστίασης Λειβαδιάς, Γιάννης Μουρτζούνης κι ο πρόεδρος της Θήβας, Παναγιώτης Χαρατσής.

Αυτονόητη η στήριξη μας στους ανθρώπους του κλάδου, με τη δέσμευση να προσπαθήσουμε εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων τους» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Αναγνωστάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 23:08

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr