Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιάννης Πιλάτης χαίρει της εκτίμησης όλων γιατί μπορεί και κρατάει ισορροπίες

Ιδιαίτερα αγαπητός είναι ο αντιδήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου, αναπληρωτής δημάρχου, Γιάννης Πιλάτης στον κόσμο. Καθημερινά δέχεται τηλεφωνήματα από τους δημότες τους οποίους αντιμετωπίζει με σεβασμό και ειλικρίνεια.

Χαίρει της εκτίμησης ακόμα και εκείνων που δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα τους. Τους ακούει με προσοχή και με την ηρεμία που τον διακρίνει εξηγεί και γίνεται κατανοητός απέναντι τους.

Δεν ήρθε τυχαία πρώτος σε ψήφους στις τελευταίες εκλογές. Να σημειωθεί δε ότι και η αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, δίνουν τα εύσημα για τη δουλειά που κάνει και τα όσα προσφέρει στο δήμο ο κ. Πιλάτης.

Είναι αυτό το πρόσωπο που θα μπορούσε να συσπειρώσει το «καλό» των δημοτικών παρατάξεων και να είναι ακόμα και μπροστάρης σε οποιαδήποτε κίνηση γινόταν στο συγκεκριμένο δήμο, που ο κόσμος πλέον δεν ασχολείται γιατί δεν αντέχει τις κοκορομαχίες μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Ο κ. Πιλάτης είναι από τους συμβούλους που σίγουρα θα παραμείνει όρθιος, και θα κάνει παιχνίδι από νέο μετερίζι, στις επερχόμενες εκλογές, γιατί πολύ απλά έχει τον κόσμο δίπλα του! Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν αυτοδιοικητικό. Ο Γιάννης Πιλάτης, όπως και να ΄χει κερδίζει καθημερινά το στοίχημα…

Σχετικά Άρθρα