Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πληρωμένη απάντηση» από τον ΟΛΝΕ στο Μαργέλη για το λιμάνι της Κύμης

Έγγραφο στον ΟΛΝΕ έστειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης «υποδεικνύοντας» τους, τι θα πρέπει να κάνουν με τους κάδους απορριμμάτων στο λιμάνι της Κύμης και μία σειρά θεμάτων που αφορούν το λιμάνι. Χωρίς βέβαια ο Πρόεδρος να έχει σχετική αρμοδιότητα, όπως φαίνεται, ανακατεύτηκε σε ξένα χωράφια, μη δικαιοδοσίας του και όπως όλα έδειξαν πήρε πληρωμένη απάντηση: Δεν του απάντησαν καν από τον ΟΛΝΕ!

Μάλιστα το σχολίασε κατά τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας. Το εξέφρασε ως παράπονο γιατί λέει κάθε χρόνο ο ΟΛΝΕ ερχόταν σε επαφή με τους συλλόγους της Παραλίας και έλυναν τα όποια θέματα υπήρχαν. Αλήθεια, γιατί ο κ. Μαργέλης προσπέρασε και τους Συλλόγους στους οποίους αναφέρθηκε και έστειλε επιστολή εκείνος;

Ο Πρόεδρος αναφέρει στην επιστολή του στον ΟΛΝΕ:

1. Επανερχόμεθα στο αίτημά μας για διάθεση δέκα(10) κάδων απορριμμάτων 1.000 λίτρων και τεσσάρων (4) κάδων ανακύκλωσης για κάλυψη αναγκών στο χώρο ευθύνης σας στην Παραλία της Κύμης για αντικατάσταση κατεστραμμένων που έχουν απομακρυνθεί.

2. Επιπλέον σας επισημαίνουμε ότι απαιτείται η επέμβασή σας στα παρακάτω θέματα:

α. Αντικατάσταση τέντας στο χώρο αναμονής επιβατών.

β. Επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του σκελετού της προαναφερθείσης τέντας.

γ. Αντικατάσταση κατεστραμμένης πλαστικής σωλήνας μήκους περίπου 100 μ.

δίπλα στο ζυγολόγιο.

δ. Απολύμανση λόγω covid-19 χώρου ευθύνης σας.

3. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας, προκειμένου αποκατασταθούν τα παραπάνω

αιτήματα.

Δεδομένου ότι ο Οργανισμός Λιμένων έχει κάνει τα κουμάντα του για τις περιοχές δικαιοδοσίας του και πράττει ανάλογα, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα, αγνόησε τον Πρόεδρο της Κύμης, επιδεικτικά. Και μάλιστα έχει και άψογη συνεργασία με τους τοπικούς άρχοντες ο ΟΛΝΕ. Ο κ. Μαργέλης προσπέρασε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο (απλά τους κοινοποίησε την επιστολή του προς τον ΟΛΝΕ) και όπως ήταν αναμενόμενο, τον ίδιο τον προσπέρασε ο ΟΛΝΕ… Και βέβαια αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι καταδικαστέες.

Προς γνώση και συμμόρφωση, όπως σχολιάστηκε και από κάποιους στην Κύμη…

Σχετικά Άρθρα