Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με δύο υποψηφίους από τη Φθιώτιδα ξεκινά το ταξίδι για την Στερεά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Κώστας Μαρκόπουλος

Μπορεί να απέχουν ένα χρόνο και κάτι μήνες από τώρα οι Αυτοδιοικητικές εκλογές ωστόσο, για κάποιους όπως ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μαρκόπουλος, δεν το βλέπει και τόσο μακριά και έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου εδώ και μήνες, κάνοντας επαφή με κόσμο σε όλους τους Νομούς προκειμένου να συγκροτήσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που θα του φέρει νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

Τυχαίο; Δε νομίζουν όσοι γνωρίζουν καλά τον Κώστα Μαρκόπουλο, να ξεκινά από την Φθιώτιδα με την ανακοίνωση των δύο πρώτων υποψηφίων απο το Νομό, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του. Πρόκειται για τους Γιάννη Καμνή (Στρατηγός) και Γιάννη Σούλιο (Επιχειρηματίας Εστίασης)

Ο Κώστας Μαρκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ταξίδι για την ,Περιφέρεια Στερεάς έχει ξεκινήσει και έχει πολλές στροφές. Ευχαριστώ τον Στρατηγό ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΝΗ και τον επιχειρηματία της εστίασης ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥΛΙΟ για την τιμή που μου κάνουν με την ενεργή συμπόρευση τους σε αυτό το ταξίδι στον νόμο της Φθιώτιδας. Στόχος μας η πολιτική ευπρέπεια, η καθαρότητα των απόψεων, ο αυτοματισμός συνδυασμός.»